Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Perfekt! Flyget från Warszawa tar en podd. Och kostar 500 kr. Tur och retur det är ju sjukt! Nästa helg åker jag till München, den flighten tar ungefär samma tid. En biljett 5000 kr. Nåt vajsing verkar det ju vara med flygbolagens prissättning känns det som. Men skit i det! Nu ska jag lyssna på när jag och Malin pratar politik och sen ska jag gosa med mina små pojkar resten av dagen. Lyssna ni med! Läggen en länk i min profil. Säg vad ni tycker sen!

You Might Also Like

 • Hano
  7 september, 2018 at 14:46

  Vad ska du göra i München? Behöver du tips?

 • Daniel
  8 september, 2018 at 08:38

  Tycker du pratade bra om politik.

 • nn
  8 september, 2018 at 10:17

  Men snälla nån, kan du inte byta ut Malin i din podd? Ni borde lyssna på eran egen podd så hör ni ju att det är något riktigt riktigt fel! Hon avbryter dig hela hela tiden, snubblar och stakar sig hela tiden, OMG!! Den av er två dessutom som är den smartaste är ju du Katrin och därför är det helt otroligt att du låter henne avbryta dig och fylla i ditt prat, när du håller på och pratar, då mitt i allt detta så börjar hon prata och snubbla på ord o meningar o fylla i vad du ska säga, hade aldrig accepterat att bli avbruten hela tiden, och så har det varit med henne sedan ni startade er podd, och därför är eran podd skitjobbig att lyssna på, man gör långa uppehåll och sedan försöker man lyssna igen om några månader, men samma visa upprepar sig, herregud gå in och lyssna själva så hör ni ju. Du borde ha en podd med någon mera sansad och lugn person som kan prata precis som du själv gör. Man undrar om det är ngn bokstavskombination med i bilden, för det är outhärdligt att lyssna på.

 • Slimex
  8 september, 2018 at 15:23

  Effektiva dietpiller, Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • SassaBassa
  8 september, 2018 at 15:24

  Glöm inte läsa min blogg. Sassa Bassa Mandelmassa.
  Varför man inte ska äta barnmat när man opererat näsan och brösten. Viktigt!

  https://nouw.com/sassabassa/att-operera-om-sig-och-ata-bla-barnmat-34395692