Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej så det är lite nya tider för mig nu. Jag har varit morsa ett tag och plötsligt är jag ute igen. Out and about, in the mix, moving my as. Kan man säga. Jag träffar nya människor, jag börjar följa nya konton på instagram. Jag gjorde en upptäckt idag. Alla nya jag börjar följa lägger oavbrutet ut halvnakna bilder på sig själva, så jag undrar. Är det vad jag också borde göra? Ja men kanske att de flesta är minst tio är yngre än mig men jag tänker what the fuck? Är det vad som gäller nu? Jag kan visa halvnakna bilder på mig själv no problem. Det jag undrar är: passar det sig? Ok, jag kan ta ett ärligt svar så hit me. Hit me hard.

You Might Also Like

 • J
  7 september, 2018 at 00:02

  Nej tyvärr du har nåt kärringåldern, ingen vill se halvnakna kärringar.. men visst du är snygg men ändå så ute ur den kategorin så lägg inte ur såna bilder tack 🤣

 • Anna
  7 september, 2018 at 09:59

  Märklig företeelse att lägga ut såna bilder men visst ser du tillräckligt bra ut för att göra det, absolut!

 • Ewa
  7 september, 2018 at 10:11

  Klart du kan! Supervacker är du! Tummen upp

 • G-T
  7 september, 2018 at 10:38

  Kroppen håller för det – absolut,men vad är vitsen? Det beror ju på vad du vill att ditt varumärke ska innehålla? Vad du vill bygga det på och då är det väl så (antar jag) att du kanske frestas att göra det, med tanke på att du gått ner en del vikt med dina produkter.Men i slutändan kan det bli lite tradigt, tror jag. Jag menar, det ser man ju snabbt före och efter. Sedan finns det liksom inte mycket mer å tillägga.Jag tror du skulle vinna på att berätta mer om hur du tänker kring det här med hur, och vad, man stoppar i sig. Tips på goda smakkombinationer med dina varor /annat så det inte blir tråkigt.Roligare sätt å träna än med skivstång som knäcker kroppen. Hur helsikes hårt du jobbar för att få fram nya produkter. OSV. Du är ju redan företagets ansikte utåt. Men att BARA fokusera på utseendet. Näe – du borde vara lite för gammal i tankesättet för att lägga prio där…dessutom e du morsa till tre grabbar – just nu kanske de inte lider av avklädda bilder på morsan – men hur blir det om några år? Föräldrarna till dina barns polare snackar kring matbordetNär deras polare då börjar kolla din blogg av nyfikenhet?
  För snackar gör ju folk
  Kan bli känsligt, det där…..
  DÅ kan det kännas skönt att ha tänkt till där…ha en vettig nivå på saker och ting…

 • Karen
  7 september, 2018 at 12:15

  Snyggaste tuffaste 40 åringen åtminstone jag känner !

 • Annika
  7 september, 2018 at 17:48

  Men varför är det intressant för dig att ens ta upp frågan?
  Snygga kroppar finns i överflöd i all media.
  Det är verkligen inte därför jag läser din blogg, för att se din kropp. Det är för att du är så full i fan, och alltid överraskar med din attityd, som jag ibland skrattar gott åt och ibland undrar hur det står till däruppe haha
  Men din blogg skiljer sig från de flesta andras och därför är den intressant. Dessutom gillar jag ditt bröd och din müsli starkt! Dina produkter gör verkligen skillnad, Det är inga hitta-på-piller för mindre begåvade utan rejäl och bra kost!
  Det är ju fantastiskt att dessa produkter, bland ´så många andra hälsoprodukter, verkligen sticker ut.
  Det är inte bara luft och kli i förpackningarna utan rejäla goda blandningar med mycket substans.
  Tack för det Katrin!

 • Lina
  7 september, 2018 at 20:07

  Nej, jag vill inte se en massa nakna brudar i varenda insta och blogg. Slutar alltid följa de som lägger upp naket. Nu tänker du att jag är tjock och har dåligt självförtroende men är inte tjock och har tillräckligt bra självförtroende. Vill veta mer om dina produkter. Är det bara naturliga råvaror? gluten? Tycker också att det är roligt att följa dig för att du är så jäkla ärlig och rolig!

 • TT
  7 september, 2018 at 22:14

  Nej, det håller inte. Du har inga höfter och verkar sakna rumpa. Dessvärre känns det hela bara pinsamt och vad ska det tjäna till? Bara gumfläsk…

 • SH
  7 september, 2018 at 22:39

  Det beror på syftet och i vilket sammanhang. Visst när det gäller träning men inte annars. Jag tror dina läsare har passerat åldern för att det ska vara intressant. MEN det är din blogg, så halvnaket eller inte utgår jag från att du säkerligen kommer ha kvar dina följare. Du har en väldigt fin kropp och det syns även med kläder på. Sen bör du tänka på att dina killar snart är i den åldern då allt vi föräldrar gör kan vändas emot dom (jag säger detta med en vänlig ton och inte som en moraltant eftersom du ställde frågan).

 • Lovisa
  8 september, 2018 at 04:12

  Why not?

 • SassaBassa
  8 september, 2018 at 15:25

  Glöm inte läsa min blogg. Sassa Bassa Mandelmassa.
  Varför man inte ska äta barnmat när man opererat näsan och brösten. Viktigt!

  https://nouw.com/sassabassa/att-operera-om-sig-och-ata-bla-barnmat-34395692

 • Slimex
  8 september, 2018 at 15:25

  Effektiva dietpiller, Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • Elisabeth
  8 september, 2018 at 15:26

  Hade du visat upp dig halvnaken om du fortfarande varit tjock? Nej, antagligen inte. Så varför ska du göra det nu?

 • Catarina
  8 september, 2018 at 18:53

  Absolut inte. Vad är vitsen? Du är en seriöst arbetande kvinna, du behöver inte visa din kropp. Blir inte seriöst.

 • Jenny
  9 september, 2018 at 14:40

  Så onödigt och narcissistisk eller möjligen osäkert. Varför har man den bekräftelsetörsten undrar jag bara och tycker synd om personen som tvunget skall pracka på världen avklädda bilder i tid och otid. Är man fjorton och tragiska erfarenheter? Då kan jag förstå grejen men inte ens då är det smart/rimligt eller ens en bra idé. Nej, jag är inte överviktig och har inte dålig självkänsla. Det må väl vara hänt att man har med foton från stranden och träningen osv. men stagade posanden framför spegeln är bara omotiverat, gäsp.

 • Carl
  10 september, 2018 at 15:50

  Katrin, du är en otroligt vacker kvinna. Herregud.

 • Ewa
  25 september, 2018 at 11:54

  det hände ju inte något på denna fronten! Tråkigt! 🙂