Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är mysigt att ha en plats man tycker extra mycket om inramad i en fin tavla på väggen. Där man förlovade sig, där man rest med familjen och haft en bra semester etc. Jag valde Stockholm för hur mycket fina minnen jag än har från olika platser i världen är Stockholm den plats som jag håller mest kär. Just nu får ni 10% hos @mapiful där ni kan göra en karta på precis vilken plats som helst i världens. Ange koden: katrin10 – Berätta vilken plats ni hade valt och varför! Jag vill höra allt! @mapiful #mapiful

You Might Also Like

  • Anna
    6 september, 2018 at 19:41

    Jag vet inte om du fortfarande är intresserad av en tatuering, o en text (hörde om det i något poddavsnitt) hur som helst, denna text tycker jag är fantastisk:

    Maybe some women aren’t ment to be tamed. Maybe they just need to run free until they find someone just as wild to run with.