Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså mina barn är så otroligt roliga de får mig att skratta hela tiden. Idag har jag känt lite förkylningssymptom. Lite ont i halsen, lite slö i skallen. Har liksom velat ha en lugn kväll där alla gör lite vad de vill och jag ligger på soffan och lyssnar på podd. Min och Malins inför fredag. Vi pratar politik så jag ville gärna lyssna lite noga innan den släpps ha ha a ni fattar. Först kommer Rambo med ett lego ”Mamma nu när vi inte tittar på tv så mycket kan vi väl samarbete med det här?”. Jag blundar, samlar kraft andas in, andas ut. Hatar lego. Hatar det. Samarbetar naturligtvis med min fyraåring. Ringo vill prata politik. Han säger sjukt gulliga saker som att han vill att alla barn ska få mat och få gå i skolan och så… men jag orkar inte prata politik idag. Jag har klunkat kanjang för att stoppa förkylningen och då blir man lite risig i kistan. ”Mamma, pruttade du!”, utbrister Rambo. ”Ehh kanske pyttelite…”, svarar jag lite irriterat. Ganska färdig med den här kvällen vill sooooova. ”Jag känner mamma, det är en laxprutt!”. ”Men sluta nu”, bönar jag. Säger ju att pojkarna inte ska prutta så då kanske jag borde föregå med gott exempel.. ”Ha ha Ringooooo, mamma har pruttat en laxprutt inte äggprutt den här är värre!”. Han jublar. Jag kan inte hålla mig för skratt. Kvällen avslutas med att jag lägger mig på puffen, samlar kraft för det vanliga avslutet men blir stoppad: ”Mamma, ingen jäkla björnen sover jag är ingen bebis längre”. Asså… ridå.

You Might Also Like

 • SassaBassa
  4 september, 2018 at 09:31

  Glöm inte läsa min blogg. Sassa Bassa Mandelmassa.
  Varför man inte ska äta barnmat när man opererat näsan och brösten. Viktigt!

  https://nouw.com/sassabassa/att-operera-om-sig-och-ata-bla-barnmat-34395692

 • Slimex
  4 september, 2018 at 09:32

  Effektiva dietpiller, Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • Josssn
  4 september, 2018 at 22:34

  Hahah bästa kommentaren!!