Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I samarbete med @nowosweden ️ Ja men nu har jag sparat genom @nowosweden ett tag och jag kan meddela att det är väldigt enkelt och sjukt kul! Ett tag hade jag satt lite för högt dagspar så då gick jag in och sänkte det lite. Det tog några sekunder att göra. Appen är väldigt logisk att förstå. Så nu är det höst och jag känner för att spara lite mer så då går jag in i appen och tjoff så har jag ökat beloppet igen. För jag vill gärna fortsätta att leva mitt härliga liv även som pensionär! Jag vill därför tipsa om en riktigt bra app som jag tycker alla ska ladda ner – Nowo, en app som gör det enkelt och till och med ROLIGT att börja spara! Jag har bland annat valt att sätta upp ett dagspar på en liten peng som vid min 65års-dag kommer ha blivit till en rätt bra summa. En av de bästa grejerna med Nowo är också att de erbjuder återbäring på över 1000+ affärer, så du kan spara pengar till din pension genom att bara fortsätta nätshoppa som du redan gör! Kolla in min story för mer info om denna grymma app och investering för ditt framtida jag! Ladda ner appen idag och använd koden KATRIN100 vid registrering så får du ett startspar på 100 kr, två VÄL investerade minuter enligt mig!#NOWO #noworries #spara #pengar

You Might Also Like