Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Såg ni @kristerssonulf i utfrågningen i @svt i veckan? Ni kan väl se den innan ni bestämmer er. Det här är mannen vi vill ska leda vårt land. Lita på mig jag är en bra människokännare. @nyamoderaterna #absolutingetbetaltsamarbete

You Might Also Like

 • Karen
  2 september, 2018 at 18:46

  Hur gym kan man vara ! Min förebild ! En riktig powerwoman !
  Hur kan man söka jobb hos dig? Vill hjälpa Clean Eating att växa i Göteborg och på västkusten !

 • Mandy
  2 september, 2018 at 19:12

  Självklart! Ulf e bäst! #teamulf

 • Jenny
  2 september, 2018 at 19:41

  Ja för alla med gott ekonomisk ställt är det ett jättebra val! Men vill man ha ett solidariskt samhälle med möjlighet för alla till ett bra liv är det inte rätt alternativ. Sveriges styrka har varit att alla barn som föds har rätt till samma kvalitet på skolor och vård oavsett föräldrarnas plånbok. En moderat politik fokuserar på skattesänkningar som mest gynnar de rika vilket minskar resurserna till välfärden. Sen kan de rika (men extra i plånboken efter skattesänkningar) betala sig till skolor och bra vård.

 • Cecilia
  2 september, 2018 at 20:10

  Jenny, förklar gärna exakt hur vänstern gör bra grejjor för den delen och vad. Från verkligheten, alltså.

 • Sara
  2 september, 2018 at 20:25

  Nymoddar och sossar går fetbort. Centern och MP är sekter, vänstern går självklart bort. F!…herregud

 • Hanna
  2 september, 2018 at 21:08

  Hej Katrin en fråga,
  Hur ser du på att moderaterna öppnat upp för samarbete med SD? Ställer denna fråga då du har utländskt påbrå, och SD i sitt partipolitiska program har saker som missgynnar personer med utländskt påbrå. Tack på förhand

 • Johanna
  3 september, 2018 at 09:21

  SD, SÅ DET BLIR ORDNING I SVERIGE.

 • lilllajag
  3 september, 2018 at 09:57

  Hanna ni till vänster ljuger snackar skit och förstör Sverige helt och hållet ( tillsammans med centern) Paula Bieler har JUDISKT påbrå från sin fars sida och är en av de högsta i SD. Läs vad hon säger: https://www.svt.se/opinion/article2631827.svt

 • G-T
  3 september, 2018 at 13:05

  Lillajag: Det var en intressant länk du förmedlar – absolut,men dessvärre handlar informationen bara om en enda person.En person som har erfarenhet av utanförskap i samband med religion.Krävs mer för att du ska kunna övertyga mig.Men hon kanske kan tillföra något gott i partiet?Vem vet? Jag vet inte vilket syfte hon har med sin medverkan.
  Jag tror tyvärr SD kommer att få många röster för att man är missnöjda med övriga partier.Jag hoppas dock att man inte är så enkelspårig när man går och röstar utan tänker till.Annars tror jag uppriktigt att det blir kaos och nyval ganska omgående.Det har aldrig någonsin varit viktigare att rösta – så du soffliggare: masa dig upp på valdagen! Fundera hur just DU vill leva i AB Sverige om alla beslut som tas efter den 9/9 det ska vara kantat av ren och skär egoism och främlingsfientlighet?

 • Lilla jag
  3 september, 2018 at 14:10

  Det är väl de till vänster som varit rent egoistiska titta bara hur de behandlat de som behöver LSS insatser så som tex personligassistenter. Se: tex https://www.aftonbladet.se/ledare/a/gPvewa/kanslokalla-sossar-struntar-i-lss-barnen
  Vad anser du om att vi väljer ut några få flyktingar ska få komma hit medan andra ska svälta ihjäl eller bli torterade i andra länder.Är det medmänsklighet? Nä ska man rösta mänskligt så lägger man sin röst till höger tex på Liberalerna,kristendemokraterna, sverigedemokraterna eller på moderaterna.

 • Lilla jag
  3 september, 2018 at 14:12

  Läs även boken ”fallna kvinnor” så får du ett historiskt perspektiv på vem du röstar på.

 • .
  3 september, 2018 at 18:24

  Ulf Kristersson – är han inte lite väl bögig? Och se på hans överviktiga fru – hon har säkert diabetes.

 • G-T
  3 september, 2018 at 20:09

  Lilla jag: jag sade inte att jag sympatiserar med vänstern – eller för den delen något parti.Är dessutom en av dem vars familjemedlemmar blev nekad assistans – Det var FP som införde LSS och jag är evigt tacksam att någon faktiskt tog tag i detta. Som det ser ut nu så är detta med LSS toppfrågan hos ALLA partier, vilket är bra eftersom vi alla kan hamna där vi är nu – dvs utan assistans.Det räcker med en cykelolycka för dessa politiker så är de där själva tyvärr. Får börja om att lära sig allt…då vill det till att man har rätt människor runt omkring sig och får rätt vård. Kanske t o m en diagnos vara på sin plats. Något som inte är självklart för alla idag.Men EFTER valet, hur ser det ut då?

 • Slimex
  3 september, 2018 at 22:37

  Effektiva dietpiller, Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • Paula
  4 september, 2018 at 13:16

  Sveriges styrka ligger i att ta till vara på människors resurser för människor kan verkligen och besitter stora resurser. Men det måste ställas krav på individen att förbättra sig och ta hand om sin hälsa. Väldigt bra som Moderaterna vill med elev assistera så att fler lyckas i skolan. På Friatider har jag läst att Sverige har EUS:s lägsta tillväxt per person. När det finns så många flyktingar borde det inte behövas inhyrd personal, från exempelvis Polen, Kroatien och Grekland.

 • nn
  5 september, 2018 at 10:22

  Det var Moderaterna som påbörjade nedmonteringen av det här landets välfärd. Har folk glömt bort hur Reinfeldt stod och gastade om att ”vi måste alla öppna våra hjärtan”! Och hur blev det? Ett Sverige i förfall.
  Se den omtalade dokumentären som regeringen stoppat så att SVT inte fick visa den. Den heter A swedish elephant och visas på you tube. Den är inte kopplad till något politiskt parti utan helt dokumentär. Journalister, nationalekonomer, politiker, m.fl lämnar skrämmande fakta om detta landets förfall. Och det kommer aldrig någonsin att kunna återställas igen. Skrämmande fakta. Röstar helt blankt i valet som jag alltid har gjort. Ja, jag gör precis som jag vill.