Okategoriserade

Ringo är på sin första playdate

Fredde på dagis ni vet. Han som är så där tuff och cool och tävlingsinriktad så som jag är på ytan men inte riktigt full ut?! Han ja. Han frågade om Ringo ville komma och leka efter dagis någon dag. Självklart ville Ringo det så vi bestämde en dag. Idag. Klockan 15 hämtade alltså Fredde sin son och Ringo från dagis. Jag visste att han skulle hämta dem 15 för han sa det innan. Vid 14-bläcket drog jag ett sms till Fredde där jag skrev att Ringo var lite snorig i morse så jag packade ner nässprayen. ”Han säger att han är snorig men han menar täppt och då har han alltså nässprayen i sin ryggsäck”, skrev jag i ett sms. ”Ha ha sluta curla! Kram”, svarar han mig och jag känner hur jag blir en aningen generad men kan inte låta bli att svara ”Lova att ringa om han blir ledsen jag är där på fem” och så avslutar jag med en blixt då symboler blivit min nya passion! ”Jag ringer bara om han blir ledsen och jag inte kan trösta honom. Klipp navelsträngen”, får jag som svar. Ha ha ha, ni fattar att man älskar den här mannen, va?!

16.30, precis när jag tar telefonen i min hand för att skicka ett ”En liten bild, kanske kunde vara på sin plats?” kommer den här. Mys och gos och stora pojkarna som leker UTAN mamma efter dagis. Fan tur att jag får en bebis om tre månader det här gick ju alldeles för fort.
Katrins Snapshots

Här sitter Ringo tryggt i Freddes Ranga.

You Might Also Like

 • sara
  23 september, 2013 at 17:04

  nämen se där katrin: http://www.sbu.se/sv/Publicerat/Gul/Mat-vid-fetma-/
  statens beredning för medicinsk utvärdering släpper utvärdering om att lågkolhydratkost är det bästa för gå ned i vikt. läs vidare på kostdoktorns sida 🙂
  en historisk dag! 😀

 • Bella
  23 september, 2013 at 17:08

  Han liknar en seriefigur! Och är du en verkligen 36 år. Du skriver som min 16 åriga dotter. Men du förtränger väl din ålder och tror att du är COOOOOOL………….

 • anonym
  23 september, 2013 at 17:19

  Är låghydratkost detsamma som LCHF?

 • majsi
  23 september, 2013 at 17:21

  Bella, och du skriver som en 12-åring som anonymt sitter och mobbar sin klasskompis på nätet. Puss!

 • anonym
  23 september, 2013 at 17:23

  Lågkolhydratkost skall det vara, och inget annat.

 • Cattis
  23 september, 2013 at 18:14

  LCHF är även en högfettskost, det är inte alla lågkolhydratskoster.

 • veronica
  23 september, 2013 at 19:43

  jag tycker detta var ett härligt inlägg med igenkänningsfaktor 🙂 jag kunde inte låta bli att skratta lite!

 • ML
  23 september, 2013 at 20:16

  Vad glad han ser ut Ringo. Jättefin och charmig liten kille! 🙂

 • Jenny
  23 september, 2013 at 21:28

  Hej Katrin! Jag beställde precis hem din bok 🙂

 • Chocochock
  23 september, 2013 at 21:52

  Ska choklad vara söt eller salt?
  http://chocochock.se

 • esterii
  23 september, 2013 at 23:29

  Alltså, denna blogg hade jag glömt bor och nu har det hänt massor, så för att inte vara helt of, måste jag kika runt. Vad har jag missat har de 1 eller 2 barn`? Ja ni ser. Skärpning nu din ganla Esteriikärrimg:)

 • Daniella
  23 september, 2013 at 23:40

  Super söt!
  http://www.daniellarosengrip.se

 • F
  24 september, 2013 at 01:01

  Skulle du kunna ha koppel(barnsele) på dina barn?

 • Ellen
  24 september, 2013 at 03:27

  Katrine, Vad skulle du göra om ditt barn blev mobbat/utfryst i skolan, och på fritiden av sin (nu fd) bästis, (ålder ca 9 år)?

 • Mslyckad
  24 september, 2013 at 06:51

  jaaa! superbra, det har vi haft på vår äldsta när han var runt 2 år för hon hatade verkligen att hålla hand eller hålla i vagnen (o gå bredvid) då vi bor i Dubai med mycket människor i rörelse tyckte vi det var perfekt med sele/koppel så hon kunde få gå lite ”fritt”. Vi hade en pandaryggsäck som det var ett koppel på.

 • Vers
  24 september, 2013 at 07:07

  Fortfarande i chock över hur människor beter sig för o få ett gratis mobilfodral av billig kvalité. Är folk överlag så fattiga/desperata/snåla eller vad???

 • Vera
  24 september, 2013 at 08:09

  Ja det är skrämmande att folk förnedrar sig så fort det vankas gratisgrejer 🙁 Folk beter sig som gamar 🙁

 • Cissi
  24 september, 2013 at 08:23

  Supersöt liten kille ni har. Kan bara inte låta bli att skratta lite åt din orolighet…..om man tänker på hur ”kaxig” du var innan du fick barn. Things change liksom 😉

 • Sandra
  24 september, 2013 at 08:32

  Varför så elak? Berätta gärna – varför?

 • Louise
  24 september, 2013 at 09:47

  Hon var väl bara stolt och upprymd! Kanske är ensam och det inte händer så mycket så då blev detta en stor grej?

 • Catrin
  24 september, 2013 at 09:58

  Härligt inlägg! Blev både glad och lite rörd. Har två söner (7&3) och förstår inte vart mina bebisar tagit vägen! Kanske satsa på en trea;)

 • Regina
  24 september, 2013 at 11:07

  Hej Katrin! Jag har hört att du ska få ett planerat snitt, stämmer det? Jag vill bara veta hur du lyckats få det? Jag är gravid i v.32 med tvillingar och de vägrar snitta mig för att tvilling 1 ligger med huvudet neråt, trots att jag är förlossingsrädd och har gått på samtal.. Kan det vara så enkelt att det är för att jag bor i ett annat landsting?

 • f
  24 september, 2013 at 11:51

  http://www.fiftykilos.wordpress.com

 • Micki
  24 september, 2013 at 11:53

  Så sööt han är! Faktiskt lik både dig och sin pappa. Han har fått det bästa från er båda. Jag känner verkligen igen mig i vad du skriver sedan mina barn var små. Du är definitivt inte ensam som reagerar på det sättet. Tyder på ansvarskänsla tycker jag. Nu har jag barnbarn och är precis likadan igen. Heder åt alla föräldrar som har stor ansvarskänsla.

 • Cornelia - Cute Little Things
  24 september, 2013 at 11:55

  Lilla sötisen! 😉 Åh!

  XOXO
  http://cutelittlethings.se – Stil Shopping & Ungmamma

 • Carrie
  24 september, 2013 at 12:00

  Hahaha..men jag tycker det är kul att läsa deras motiveringar. En del lyckas ju faktiskt bra utan att hora sig för mycket. Blir bara lite fundersam över att det är jag som är utsedd till the asslicking queen. Hur gick det till? Confused.

 • Carrie
  24 september, 2013 at 15:37

  öh, om man är förlossningsrädd kanske man inte ska skaffa barn…öh?

 • Carrie
  24 september, 2013 at 16:03

  Katrin hade svåra komplikationer vid sin förra förlossning. Hela förlossningsberättelsen finns att läsa om du går tillbaka några dagar i bloggen. Hoppas det löser sig för dig. Den andre Carrie som uttryckte sig så nedlåtande om förlossningsrädsla nyss är bara en person som stör sig järnet på mig. Så det är inget att bry sig om. Kram och hoppas du får all hjälp och stöd som du behöver och vill ha 🙂

 • liv
  25 september, 2013 at 23:40

  Man börjar aldrig en mening med och.

 • Klara
  26 september, 2013 at 10:47

  Hahaha, skrattar gott åt detta! Verkar vara helt fantastisk kille! Och du med för den delen (tjej alltså)!