Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Känner mig väldigt älskad och lycklig när jag har sån fin familj och vänner som sprider ut sig och hejar på mig längs med loppet. Det ger väldigt mycket! Tack för att ni tog er tid och kom när jag trodde att jag skulle vara alldeles ensam hela dagen mitt hjärta är fullt och svämmar över @bingorimer, Alex, mina barn, @philiplailani @atennmark @sippanhagerman @mickise

You Might Also Like

 • Strongmama
  1 september, 2018 at 20:00

  Vad fint att ni har den kontakten ni har, tycker ni är asgrymma.

 • Johanna
  2 september, 2018 at 13:59

  Hej Katrin!
  Om du har tid och lust vill du skriva ett inlägg om hur själv läkte din sköldkörtel och slapp äta levaxin. Det kommer att att inspirera och hjälpa många då problemen med sköldkörtel ökar hela tiden i Sverige och framför allt hos kvinnor. Kram Johanna

 • Slimex
  2 september, 2018 at 15:49

  Effektiva dietpiller, Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • Lovisa
  2 september, 2018 at 20:27

  Så fint med det stödet!