Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A a jag är proppmätt. Ligger raklång på soffan nu och andas lugnt men det var så otroligt gott jag kunde inte sluta äta det gick inte. Jag hade förberett härlig frukost till min vän innan vi ska springa. Vännen blev sjuk så jag åt för två. Skrolla till höger: 1. Proteinbröd @cleaneating.se med smör och ost. 2. Havregrynsgröt med björnbär, blåbär och den magiska sylten äpple och kanel @cleaneating.se. 3. Smoothie: grönkål, mache, spenat, citron, kallpressad @cleaneating.se, äpple, vatten. 4. Cappuccino med icaffe. Ljuset är fantastiskt @victorvaissier. Vatten såklart! 5. Kokosyoghurt med granola äpple och kanel @cleaneating.se. 6. Kokt ägg med smör. Ha ha ha det är ju helt sjukt men jag har ätit allt det där! Känner mig väldigt lycklig. Mest mätt. Nu ska jag göra låtlista. Sen ska jag gå och köpa en mobilhållare. Då vet ni vad jag har för mig!

You Might Also Like

  • Slimex
    2 september, 2018 at 15:50

    Effektiva dietpiller, Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

    Vid seriöst intresse hör av er hit
    [email protected]