Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sämst på barnfria kvällar. Gör precis det jag hade gjort om barnen var hemma. Ligger i soffan, käkar glass och ikväll låtsas jag att vi köpt den där hunden som barnen önskar sig så mycket. Leker att han heter Rune och att han behöver min kärlek precis som ett barn. Han ligger på mig, gosar, jag kliar honom, klappar honom berättar för honom vad jag tycker om de nominerade och pustar ut över hur vacker Gina är i sin vita klänning och tiara. Lever mig in och försöker fullt ut föreställa mig hur det skulle vara, på riktigt, att ha en hund. Men snart kommer vi att hamna i ett kritiskt och avgörande läge. Kommer jag att gå ut i regnet och rusket för att rasta Rune? Om jag var redo hade jag tagit gosedjuret under armen och tagit en liten tur i Karlavägens allé. För att klara mitt prov på riktigt liksom. Kommer jag att göra det? Finns det något i mig som kan tänka mig att gå ut en liten pluttestund för att Rune ska få tömma sin blåsa? Nej. Inte en chans. Jag är inte redo. Inte än.

You Might Also Like

 • G-T
  31 augusti, 2018 at 21:22

  Men bra att du vet det! Credd – för det är inte lätt att stå emot barnen i det läget. Den dagen kommer hihihi… Villa Vovve osv…

 • Slimex
  2 september, 2018 at 15:51

  Effektiva dietpiller, Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • Malin
  4 september, 2018 at 13:57

  Jag var en galet stor motståndare till att skaffa hund, men sen fick vi ta över en hund som det egentligen var meningen att vi BARA skulle ha en vecka. Vi är inne på år nummer åtta nu med denna underbara dvärgschnauzer, en perfekt hund till ungarna och alla älskar honom… Lätthanterlig och urgullig, lättlärd och framförallt så hårar den inte. Jag har den med mig vart vi än är. Vit är den också så den passar liksom in i hemmet 😉