Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag får ofta frågan om hur man blir egenföretagare och jag kan säga att det som gör att man kan bli egenföretagare är att man kan länsa kontot på alla pengar och ändå sova gott om natten. Jag befinner mig i ett läge där jag måste investera mycket och även fatta många svåra och stora beslut. De flesta tycker att jag borde ta in en investerare jag känner mig tudelad. Idag bad jag i alla fall banken om en checkkredit. Första gången jag ber om ett lån sen jag startade. Jag börjar så. @cleaneating.se är ju liksom min baby. Man säljer inte ut aktier i sina barn gör man? Eller är jag gammelmodig. Vill inte göra som pappa och inte ta chansen när den ges men faaan. Ja vi ser.

You Might Also Like

  • G-T
    31 augusti, 2018 at 21:25

    D beror nog på – ta en fika med Blondinbella vetja – ta råd av en kvinna som oxå jobbar hårt…inte helt fel… hon har nog oxå funderat bra länge innan hon tog in investerare..