Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag blev jag kallad för subba. Det var otroligt humoristiskt allt samman låt mig berätta! Jag korsar ett övergångsställe med Falke i vagnen och Rambo bredvid. Jag får syn på min syster @advokatfirmanz så stannar upp för att ropa hej! Gubben (förmodligen i min ålder men många män åldras ju så förfärligt) tutar som en dåre. Falke skvätter jag ser frågande på honom. Han – i en flådig lång rund splitterny Volvo – gormar åt mig på den bredaste skånskan. ”Stå för fan inte mitt i gatan och blockera gå för fan!”. Ja men asså den där dialekten, man kan liksom inte skälla med den det blir liksom bara underhållande så jag börjar skratta. ”Jävla subba!”, skriker han efter mig. ”90-talet ringde och ville ha tillbaka sitt ord!”, svarade jag och då trodde jag ett tag att han skulle kasta sig ur sin bil för att slå mig. ”Mamma, va dum han var”, sa Rambo. ”Älskling han är säkert jätteledsen över något och är lite arg bara”. Men jag kunde inte sluta skratta åt karlsloken. Sobba! Jävla sobba! Det är jag det. Bra start på morgonen ändå.

You Might Also Like

 • Snäckan
  29 augusti, 2018 at 17:22

  Jajamensan det är du Katrin. Inte för att du står i gatan och stör, utan för alla elakheter du vräkt ur dig genom åren. Men den insikten får du nog aldrig.

 • Reductil4you
  29 augusti, 2018 at 18:16

  Äkta Reductil till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • Sobba Sobba.
  4 september, 2018 at 13:10

  Efter alla otänksamheter genom åren står Katrin Zytomierska kvar på samma övergångsställe.Bilarnas gubbar tutar och Katrin ropar okvädingsord.Allt är som vanligt.