Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag kan lova er en sak mina följare. Om ni hade fått chansen att träffa Ulf Kristersson @kristerssonulf så hade ni röstat på honom. Jag var skeptiskt när jag åkte till middagen, jag var väldigt splittrad på vilket parti jag skulle rösta på. Jag är helt säker nu. För en ödmjuk, förnuftig, charmig man med en pondus och auktoritet som man kanske måste uppleva i verklighet men wow. Vilken ledare vilken person. Jag är verkligen helt tagen och kommer rösta imorgon. Känner mig helt säker nu. Så skönt. @nyamoderaterna #nyamoderaterna

You Might Also Like

 • lillajag
  29 augusti, 2018 at 07:25

  Så det blir centern i kommunvalet och moderaterna i riksdan?

 • Anna
  29 augusti, 2018 at 08:01

  Hoppas du sätter dig in i deras politik ordentligt också och inte bara går på att partiledaren är en charmig person. Visst förstår att du personligen är en av vinnarna på högerpolitik. Men dina kunder och potentiella kunder borde kunna finnas i hela samhället, bara folk får råd att köpa dina produkter. På sikt kanske din verksamhet skulle må bättre av mindre klassklyftor?

 • G-T
  29 augusti, 2018 at 20:14

  Säg såhär: Du vet väl hur moderaterna ser på sjukskrivna?Du har haft en sjujäkla tur som har kunnat KÖPA dig vård.Det har jag med gjort.Visst har du jobbat hårt – det har jag med.TUR som en tokig har du haft: som dessutom hittar rätt med en gång utan det kostar astronomiska summor.År efter år.Den turen har inte jag haft. I det läget som jag däremot varit och är fortfarande, så är jag på god väg att lösa problemet och lovar jag dig att jag INTE röstar på moderaterna…för vilken sjukvård får jag framledes då??
  Vill jag har ett sådant samhälle där den rike går före i alla vårdköer med privata försäkringar? Nej det vill jag verkligen inte. Ser inte vitsen med att ”eliten klagar över att de e tvungna att försörja skiten”…

 • Elisabeth
  30 augusti, 2018 at 15:57

  ni som uttalar sig om moderaternas politik – är ni insnöade eller? Deras politik har förändrats väldigt mycket och det ni skriver hör inte alls 2018. Kanske sätta sig i lite? Och glöm inte på vägen läsa sossarnas valfläsk bara för att jämföra med det de har verkligen gjort.

 • Moder Svea.
  4 september, 2018 at 13:26

  Är han förälskad i Katrin? Ja de passar bättre ihop än blondinen han är gift med.Men kanske är han för mycket gubbe.Katrin gillar unga män.Jag för min del gillar Sossarna och Löven.Han och hans fru är trygga i den svenska själen och fina representanter för Sverige och svenskarna.Sverige gick i sank med högerpolitiken och Reinfeldt.Hans gubben i lådanpolitik hamnade upp och ned som en pannkaka.Hastigt in och ut! Slut.