Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ni vet när man har en affärer i sin närhet där man tycker otroligt mycket om personalen så man gärna frågar ”hur tycker du att jag ska tillaga den där fisken?”. Jag har så på min ICA @icaesplanadstockholm. Jag älskar den affären och dess personal! Så eftersom vi är kompisar så kände jag att jag idag kunde få ett mindre utbrott på färskdisken. ”Helvete av tio byttor med varm mat är tre vegetariska tre!!! Kolla här kött, kött, kött, kött, blä, blä, blä!!” Han skrattade och sa att han ska fixa soyabiffar så fort han får tid ha ha. “Det får bli ångade grönsaker och zuzzhiniplättar för mig det går ju bra men det är det ENDA jag kan äta här kom in i matchen folk ska inte äta kött på det där viset!”, fortsatte jag… så självaste ICA-chefen kom ut och undrade vem det var som gastade!! Fabian – coolaste ICA-bossen ska ni veta! Okej allt slutade bra. Plättarna med aprikossylten JA tack!! Otroligt gott. Magiskt gott. Ni måste prova! @cleaneating.se

You Might Also Like

 • G-T
  28 augusti, 2018 at 19:04

  Googlade pannkakssmet på ICA.se idag och blev lite förvånad faktiskt – visste ni att de klimatmärker recept till och med?
  Om man byter vanlig mjölk och smör till havremjölk och mjölkfritt margarin(ja ja vet det inte är aktuellt härinne hahaha) så minskar man klimatpåverkan på den maträtten med hälften – så där fick jag lära mig något nytt idag…
  GULP ganska mycket….
  Och nej jag moraliserar inte över andras val – skrev det bara för att jag blev förvånad bara…

 • Lina
  29 augusti, 2018 at 14:44

  G-T verkar ju dummare än tåget…

 • Reductil4you
  29 augusti, 2018 at 18:15

  Äkta Reductil till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • G-T
  31 augusti, 2018 at 21:29

  Lina; varför är jag dum – det räcker ju inte med att skriva att jag är dummare än tåget om du inte förklarar varför, eller hur? Förklara gärna samtidigt varför du anser dig vara smartare än jag hahaha….så kanske du blir trovärdig. Annars är det ju bara dumt påhopp.