Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Älskar @herobility! Provade lite olika flaskor på Falke men vi fastande för dessa. Den har en utformad dinapp så luft inte kommer in i bebisens mage. Så då hjälper man till att bebben inte får kolik och andra magproblem. Dessutom är flaskorna grymt snygga. Och nu har de kommit med ekologiska glasflaskor också (se senare bilder i flödet) väldigt fina!! Ni får 20% rabatt om ni anger kod: katrinzytomierska20 prova! Länk i min profil.

You Might Also Like

 • Kekidi
  27 augusti, 2018 at 19:02

  Jag kommer ihåg att jag bara använde flaskor av dessa slag när jag hade mina två små bebisar. Ville undvika luft i magen till max. Kommer inte ihåg vilket märke jag hade men de var bra. Det var några år sen dock..

  Vad söt och stor han är förresten 😀 Det får undan.

 • Reductil4you
  27 augusti, 2018 at 19:50

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]