Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag börjar fan bli gammal. Jag kutade en mil idag och sträckte skinkan. Haltat runt hela dagen det är ju helt sjukt. Kan man inte göra något utan att få ont efter längre eller vaddå? Grym dag blev det i alla fall. Golfträning, Babblarna på Skansen. Falke har lätt haft sin bästa dag någonsin med musikal och bilkörning. Vi avslutade med match på Tele2 och vilken match sen då! Spänningen var total. Nu ska jag lägga mig och lyssna klart på Sara Danius sommarprat för det är också väldigt spännande. Tycker mycket om hennes sätt att berätta på. Vaknar jag med rövont imorgon bryter jag ihop. Tjejmilen på lördag liksom.

You Might Also Like

 • Sassa
  27 augusti, 2018 at 10:20

  Ja jag mår dåligt!!!!
  Ja jag är rädd!!!!

  https://nouw.com/sassabassa/pallar-snart-inte-mer-34465085

 • Reductil4you
  27 augusti, 2018 at 12:27

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Anna
  27 augusti, 2018 at 19:34

  Är det bara dessa två människor som kommenterar här??