Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Texten har inget med chipsgubben på bilden att göra. Så moffig bild jag hittade bara. Jag ska inte in i politiken Bingo sa: Den dagen du är ekonomiskt oberoende inte innan. Okej sa jag. Lite trist för Sverige men han har nog rätt… I alla fall så kom jag på en sak idag. Förutom det där med att skolan borde börja nio tycker jag att man ska få köra bussfil. Alltså det är en fil på långa långa sträckor som alltid är tom. Bussen går där väldigt sällan ser den typ aldrig. Ok så här: Istället för att alla laglydiga fina människor ska stå stå stå så kan man väl få ”låna” bussfilen om bussen inte är där. Kommer bussen flyttar man på sig. Bra? Idag körde jag bussfilen hela vägen från stan till Solna jag lovar tjänade minst 45 minuter på det. Jag tar gärna boten, men fattar att andra inte vill det men visst är idén bra? Utnyttja filen istället för att halva vägen är tom och alla kommer hem en timme senare till fredagsmyset! Säg ja!

You Might Also Like

 • Reductil4you
  26 augusti, 2018 at 00:52

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Ewa
  27 augusti, 2018 at 14:18

  Hur patetiskt löjligt korkad får man egentligen bli? Var har du köpt ditt körkort (om du nu har något), Ellos, Netonnet eller undre världen? Kollektivkörfält får bara användas av buss och taxi! Om någon körkortslös alzheimersdement idiot kör i bussfilen, inte en tjadde att jag skulle släppa in den framför mig om det kommer en buss bakom. Nej, jag skulle ha roligt när busschaffisen ringer farbror Blå. Tar bara ett foto på regskylten. Hur i hela himlen är man funtad när man som du tror sig stå över de enklaste trafiktregler? Får jag rekommendera en trafikskola innan jag skulle stöta ihop med dig på gatorna?