Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det absolut överlägset bästa på tv är Wahlgrens värld och den nya säsongen har premiär ikväll. Så glad att det går klockan nio för då har jag liksom full garanti att alla pojkar sover och jag ligger och myser, fnittrar och ofta fäller en tår med den här underbara familjen @pernillawahlgren @biancaingrosso @benjaminingrosso @christinaschollin @oliveringrosso @wahlgrensvarld_fp

You Might Also Like

 • Susanne Edvardsson
  23 augusti, 2018 at 20:37

  Håller med dig, en galet rolig skön familj. Älskar dom❤️

 • Benni
  23 augusti, 2018 at 23:37

  Är inte du och Pernilla jämngamla? Men oj oj oj vad Pernilla är rynkig i jämförelse med dig, hon ser mycket äldre ut än dig också faktiskt, du tycks ha bra gener i alla fall för du ser jätteung ut i jämförelse.

 • Christa
  23 augusti, 2018 at 23:47

  Ja det är en störtskön familj!! 🙂 Underhållande.

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 • Kajsa
  24 augusti, 2018 at 08:16

  Pernilla är 10 år äldre

 • Reductil4you
  24 augusti, 2018 at 13:51

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Benni
  24 augusti, 2018 at 14:30

  Oj är Pernilla såå gammal och Katrin så ung? Ah då förstår jag. Tror Pernilla skulle se lite yngre ut om hon sprutade in lite botox runt munnen för hon har så himla mycket rynkor runt munnen och även i pannan, lite botox tar ju bort alla de där ränderna i pannan.

  Tror också att Pernilla skulle bli fin i att göra munnen lite större som Bianca har gjort, för överläppen är kanske i minsta laget, skulle bli mycket finare med en överläpp som är ungefär lika stor som underläppen.

  O Katrin skulle bli supersnygg om hon opererade sin näsa, gjorde den mindre, skulle få ett helt annat utseende, skulle vara supersnygg.