Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En jävla typisk hetsdag i mitt liv är snart slut. Ska bara podda med Bingo om en halvtimme och natta killarna innan men snart så. Jobb, hämtning, fotbollsträning, svintrötta barn en ännu tröttare mamma utan mat sen lunch så satte jag mig just och ska njuta av min knäckemacka med den magiska sylten på när Rambo kommer med en säck fylld med den minsta legon. Han pekar på en bild i ett häfte och säger ”Mamma hjälp mig att hitta den här bruna lilla plattan”. Det är som att leta efter en nål i en höstack jag suckar och känner att tårarna är på väg fram så slut är jag. ”Snälla älskling jag är så trött jag orkar inte leta omöjligt lego nu”, jag ser vädjande på min lilla fyraåring. Han ser på mig med höjda ögonbryn ”Mamma, man samarbetar i projektet”. Måste nog ta ett snack med fröknarna imorgon. De kan kanske införa en punkt som heter ”Man uppskattar egentiden”. @cleaneating.se

You Might Also Like

 • Jenny
  22 augusti, 2018 at 22:21

  haha helt underbar ❤❤

 • Reductil4you
  23 augusti, 2018 at 03:26

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • SATS
  23 augusti, 2018 at 06:26

  Alldeles för mkt kalorier i din sylt, vi är ju inte blåsta vi som är mulliga. Det finns så mkt nyttigare och billigare sylt i handeln. Så dåligt att mobba tjockisar och sötälskare och sedan göra en sylt man går upp i vikt av. Förstår ej grejen.