Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså vilken dag!! Sjukt mycket jobb så mest suttit med mobilen på dagis men Falke trivs så bra med de ljuvliga fröknarna så jag skulle lätt kunna lämna honom där redan. Fast han sov inte en sekund på dagen därav min plötsliga egentid 19 ikväll ha ha. För jag har kört farmor till läkaren idag också. Satt i bil två timmar totalt då läkaren är på andra sidan stan, fick mig att tänka på hur smart jag är som bor, jobbar och har barnens skola allt på samma gata. Sitta i bil är energislukande trots att jag lyssnar på grym bok för tillfället. Berättar om den imorgon i inlägg för @nextory.se. Så nu, status hemma: Falke sover, Rambo tragglar alfabetet som besatt (helt otroligt!) ska läsa med honom om en stund. Ringo tränar swing och googlar golf ha ha, grymt alltsammans! Jag äter ljuvlig middag ensam och skriver till er. Så mysigt! En skiva @cleaneating.se knäckebröd, gårdagens perfekt tillagade lax, lite avokado, dijon, majo, tre oliver för resten av burken sänkte Falke till frukost. Det går inte att stoppa honom. Jag borde berätta för er att ni nu kan köpa den nya muslin med jordgubbe och choklad och alla sylter i vår shop men jag orkar inte. Gör det imorgon ordentligt lovar. Men kika gärna! Lägger länk i min profil.

You Might Also Like

 • Reductil4you
  15 augusti, 2018 at 03:27

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Sassa
  15 augusti, 2018 at 10:18

  Nej jag är inte rasist men är trött på hur denna regering sköter Sverige !!!!!

  https://nouw.com/sassabassa/nej-jag-ar-varken-rasist-eller-sverigede-34385670

 • Ewa
  16 augusti, 2018 at 13:18

  Lyssna på bok när du kör?? Jag vill då inte möta dig i trafiken