Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det måste ju vara väldigt ovanligt detta? Jag blev så paff när han läste för mig. Sida efter sida ringde @bingorimer och skrek: ”Han är ett geni! Rambo! Jag pratar om Rambo han läser, han läser!”. ”Filma och skicka”, stammade Bingo fram. Jag hörde att han började gråta i luren. ”Glöm inte att uppmärksamma Ringo”, sa han innan vi la på. Ringo stod snopen bredvid mig när jag hoppade jämfota och skrek i luren. ”Ringo har du lärt Rambo att läsa?!!”, sa jag. ”Ehhh ja”, svarade Ringo malligt. Hur det än blivit så är det ju helt otroligt. Ungen är 4,5 år. Han är ett geni. Bingo kan glömma allt som har med sporter att göra här blir det Handels eller KTH. Eller båda parallellt som vissa ljushuvuden höll på minns jag. Japp så blir det. Nu ska jag tjata så vi kan läsa mer. Väldigt kul att se att den lilla verkligen kan läsa. Han är ett geni!

You Might Also Like

 • P
  13 augusti, 2018 at 20:44

  Du är härlig och så fantastiskt hur ni delar ert föräldraskap.

 • anonym
  13 augusti, 2018 at 22:06

  Ge honom en bok utan bilder så får du se hur bra han ” läser ” Hihihi

 • Lotta
  13 augusti, 2018 at 22:11

  Haha, jag skrev och läste då jag var fyra år och likaså min ena dotter. Några genier är vi då rakt inte, ordpoliser och universitetsutbildningar javisst men till det behövs inga större geniknölar 😂😂

 • lillajag
  14 augusti, 2018 at 01:20

  Nu är ju frågan är det Rambo som är ett geni som lärt sig att läsa eller är det Ringo som är geniet som lyckats få Rambo att läsa?

 • Mona
  14 augusti, 2018 at 17:31

  En del som kommenterar verkar avundsjuka. Visst är han duktig din pojke. Jätteduktig. Ringo är också jätteduktig,inte lätt att få en sådan liten pojke att lära sig läsa. Min kusin,idag en gammal man,var professor i Lund i kinesiska. Han har gett ut böcker och lexikon. Han lärde sin syster att läsa tidigt. Så i vår släkt blev den som lärde ut professor och hon som fick lära sig blev chef över ett stort företag. Säger inte vilket, Lycka till båda grabbarna. Dom är jätteduktiga.

 • Reductil4you
  15 augusti, 2018 at 03:28

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Gittelitt
  16 augusti, 2018 at 18:11

  Min son kunde också läsa när han var drygt 4,5 år. Han satt bredvid sin kompis som börjat skola och kollade honom när han tragglade sig igenom texten. Min son är ingen professor idag, men har ett skapligt arbete med bra lön. Sonen har alltid varit nyfiken av sig. Förstår så väl att du är stolt över dina pojkar. De verkar vara så fina <3