Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sms från min produktionsledare i Polen: ”Kasia this is big. Do you remember how we started?”. Rakt in i mitt hjärta. Otroligt hur vi expanderar och utvecklas det är minst sagt skitkul. Vi firar med kampanjpris på chunkyn. Nu vet jag många som kommer bunkra och det med all rätt! Ha ha den godaste produkten i hela världen. Om ca två veckor kommer jordgubbe/choklad så slipper ni fråga. Och vilken dag som helst kommer alla syltburkar också! Ni har länk i min profil. @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Elisabeth
  7 augusti, 2018 at 23:28

  Jag kom ihåg hur jag letade produkter till dig och vad du sa då… Jag kom ihåg också att du fick massa kontakter av mig till Polens bästa eko producenter men minns du vilka människor som du hade inte kunnat vara utan där du är idag? Lycka till i framtiden och hoppas du har lärt dig lite på vägen …

 • Reductil4you
  8 augusti, 2018 at 18:34

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]