Okategoriserade

Fan det var ju något…

Kolla jag har bloggat i typ 100 år och fortfarande har jag inte lärt mig att jag måste måste måste göra en anteckning när jag kommer på något kul att skriva om. Fan det är inte okej. Jag vet att det var något och nu är det som bortblåst. Jävla skit. Jag vill gärna skriva att det förmodligen kommer men det gör det ju aldrig… Det kommer liksom inte tillbaka. Ja ja. Jag är för jävla proppmätt kan jag säga. Först den där lunchen med Niklas, Ricki och Daniel på Creme Gärdet och sen kom jag tillbaka till kontoret och då hade vi just fått in två nya produkter som var typ det godaste jag varit med om. Broccoliships och frystorkade jordgubbar. Herregud så gott men nu är jag illamående kan jag säga. Jag dricker mycket kokosvatten nu för tiden. Dels för att jag inte är strikt med ett minimumintag av kolhydrater och dels för att det är för jävla gott. Vi har kokosvatten som veckans vara så 19 pix kostar de hela helgen. Hela vecka för våra medlemmar. 

Går in i vecka 28 idag. Väger prick 70 pannor och mår bra förutom halsbränna på natten. Fast igår öste jag i mig vatten hela dagen så inatt var det mycket bättre faktiskt. Idag fick alla tjejer en påse pannkaksmix på morgonmötet så tills på måndag har de fått i uppgift att göra pannkakor och så får vi se vad det blir för betyg på dem. Ken ska också prova fast han är kille. Här om dagen frågade min syrra hur det kommer sig att jag bara jobbar med tjejer. Tjejer är mer strukturerade och välorganiserade svarade jag. Fast det stämmer inte med Ken, han är den mest struckade person jag mött. Och han är tvilling som Ringo så det ger mig hopp kan jag säga! (Hans pappa är raka motsatsen mot strukturerad nämligen).

Farmor ringde för en stund sen. Hon hade läst i Se&Hör att Ringos lillebror ska heta Taxi eller Royal. De har alltså gamla uppgifter för nu ska han ju heta Rambo eller Anders, ha ha ha! Men shit va sur hon va. Royal var hon helt ok med men Taxi. ”Slå ut det ur din skalle hör du vad jag säger!”, nästan skrek hon i luren. ”Ja men alltså det är…” försökte jag men det gick inte att avbryta henne. Hon är 90 år för er som inte vet. ”Ska folk blanda ihop honom med en taxibil?! Jag vill beställa en taxi kommer folk att reta honom SLÅ UT DET UR DITT HUVUD HÖR DU VAD JAG SÄGER!” (wybij se z glowy – polsk översättning) Herregud.
Katrins Snapshots

Vräkt i mig vår nyanlända produkt #broccolichips. Vecka 28, 70 kilo. #instacollage

You Might Also Like

 • Chocochock
  20 september, 2013 at 18:54

  Och här står jag som ett fån i nattlinne…

  http://chocochock.se

 • Gunilla
  20 september, 2013 at 19:21

  Kalla INTE pojken för Anders. Ni är roligare än så. Kram.

 • Janna Davidovic
  20 september, 2013 at 19:38

  Kan rekommendera gurka mot halsbrännan. Basisk mot det sura.

 • Cornelia - Cute Little Things
  20 september, 2013 at 19:57

  Som ovan sa, gurka mot halsbränna, såå bra! 😉

  XOXO
  http://Cutelittlethings.se – Outfits Stil & Shopping

 • Smulungen
  20 september, 2013 at 20:28

  Kan Bingo Polska?

 • blomman
  20 september, 2013 at 22:54

  Det här med viktuppgång å inte under en graviditet…Jag gick upp 5 kg med första, vägde då 55 kg. Med andra gick jag upp 7 kg, 62 vid inskrivningen på förlossningen. Väger idag 62 kg….alltså lika som höggravid med sonen som föddes för 18 år sen… Är inte ett dugg överviktig (är 173 lång). Äter ingen diet, äter det
  jag vill och har alltid gjort, bara att konstatera, Alla är olika…

 • hejsonja
  21 september, 2013 at 00:36

  Jag gick omkring och tänkte idag på att jag fick sk ”taxöron” efter andra barnet.
  Så skulle jag ha döpt mitt andra barn efter detta happening så hade Taxi passat ganska bra.

 • susanne
  21 september, 2013 at 02:06

  !!!!!!!!!!!!!! LINK!!!!!!!!!!!!!!!

  jag lovar, det hjälper dig mot halsbrännan. Tog den under alla tre graviditeter, en tabl på kvällen vid läggdags. Det räddade typ livet på mig. Grattis till allt och du är bäst.

 • susanne
  21 september, 2013 at 02:08

  alltså, tabletten heter: link

 • susanne
  21 september, 2013 at 02:09

  du kommer vara tacksam för detta tips

  LINK

 • susanne
  21 september, 2013 at 02:09

  så, hoppas du sett detta nu då

  link, link, link

 • Becka
  21 september, 2013 at 07:28

  Hur kan du redan ha gått upp så mycket? Aldrig tänkt på att du äter fel? Du har ju gått upp 14 kg redan och är bara i v28. Ingen bra förebild med tanke på att du förespråkar LCHF!
  Jag är i v34 och har gått upp 8 kg och är 1,71 lång. Äter allt.
  Du kommer bli stor…. Och troligen bebisen också…!

 • Micki
  21 september, 2013 at 08:26

  Hej Katrin. Jag har följt din blogg en längre tid och noterat att du aldrig svarar dina bloggläsare. Jag tycker nog att det är respektlöst mot dina läsare. Risken är ju stor att du tappar alla dina läsare. Åtminstone tror jag att många kommer sluta att kommentera.

 • hanna livet på Malta
  21 september, 2013 at 09:40

  Söt farmor, respekt

 • Uggla
  21 september, 2013 at 10:23

  Katrin har inte gått upp några 14 kilo. Hon vägde 54 kilo innan hon blev gravid och nu väger hon 70 kilo, det är 16 kilo. Klart hon äter fel! Råder väl inga tvivel om det! I varenda inlägg är hon proppmätt och mår illa av allt hon ätit. Det är alltid feta onyttiga saker inga sallader eller frukt. 16 kilo i vecka 27 är väldigt mycket det måste betyda att LCHF inte funkar.

 • evve
  21 september, 2013 at 13:17

  Oj så duktig då. Kanske nåt kilo på hjärnan som svullnat också, eller?

 • Emma
  21 september, 2013 at 13:41

  Effektiva bantningspiller till salu. Dämpar hungern, sockerberoendet och ger energi. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Carrie
  21 september, 2013 at 14:10

  SKIT PÅRE

 • P
  21 september, 2013 at 20:35

  Då applåderar vi dig ”blomman” som är så otroligt duktig! Och alla kvinnor borde förstås inte gå upp mer än vad du gjorde, för alla är ju lika liksom…eller?

 • P
  21 september, 2013 at 20:43

  Hahahahaha, du var rolig du.
  Man måste inte svara på sin egen blogg, och hittills har hon nog inte blivit av med så väldigt många läsare.

 • Day
  21 september, 2013 at 20:45

  VAD exakt är det som inte fungerar med LCHF? Människan är gravid! och alla går upp olika mycket, herregud…

 • Lotta
  22 september, 2013 at 01:04

  Hej
  Aldrig tidigare kommenterat men läste på Bingos sida och måste hålla med. River är jätte fint namn och passar till resten av familjen. Lotta

 • Becka
  22 september, 2013 at 03:59

  Förstår du inte att det är för mkt att gå upp 17 kg redan? Hon sabbar ju fötter, knän och rygg!
  Man måste inte gå upp vansinnigt mkt när man är gravid. Jag äter jättemycket, även på nätterna går jag upp. Men äter inte bara fett, utan varierad kost. Nu har jag tex ätit 2 fullkornsmackor och 2 glas juice.
  Man får äta mkt frukt och grönsaker också. Och fullkorn.

  Varför försvara henne? Hon hatade sin kropp sist och kommer att göra det igen. Det är väl ingen som tycker om att gå upp 30 kg och bli totalt orörlig och uposvälld!?

 • Becka
  22 september, 2013 at 04:02

  Du verkar avundsjuk?! Vad är ditt problem? Du är garanterat smällfet och käkar lchf och är totalt viktfixerad, right?!
  Känner mig inte speciellt duktig för äter det jag vill. Men blir inte smällfet för det. Du, däremot verkar inte så duktig. Bara tjock!

 • Olivia
  22 september, 2013 at 22:14

  Det är bara pedofiler som heter Anders!

 • P
  22 september, 2013 at 22:20

  Men vad är det du tror? Att man går upp i vikt av LCHF?

 • ninni
  22 september, 2013 at 22:25

  Tror du på riktigt att det är bra att äta smörgåsar och dricka juice? Titta på innehållet så kanske du blir förvånad.Kan det vara så att vi människor är olika? Kanske du inte går upp så mycket när du är gravid, kanske K går upp mer, vad hon än äter…?

 • evve
  23 september, 2013 at 21:48

  Bara så totalt jävla ointressant hur mycket du gått upp i vikt. Vem är du Becka smocka???