Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså den här bilden är så jävla kul, den beskriver verkligen vår vardag. Hela tiden ska den där lilla göra saker som han inte får och hela dagarna turas vi om vem som ska plocka ner honom från bordet, dra bort honom från poolen, plocka ut kritan ur hans mun etc. Så jävla ball när han ställer sig på ett bord. Och killarna som kollar på honom ba ”va fan sluta hålla på hela jävla tiden”. Ändå går de dit och plockar ner honom, leker med honom, jagar honom, skyddar honom från att ramla. Båda två såna jävla hjältar. Han är hel och oskadd tack vare sina brorsor kan jag säga. Måste också berätta vad som hände mig idag så jävla kul. Kände lukten av bajs. Letade länge i alla rum, på tomten, i båten, på bryggan. Var jag än gick kände jag lukten av bajs. Länge. Sen hittade jag bajset. Det var på min mage. Hade plockat upp fribajsaren, smetat lite bajs på min mage. Hade bikini tänkte liksom inte på att leta på mig själv. Skrattade ihjäl mig. Nästa gång tar jag en dusch och börjar sen leta. Godnatt!

You Might Also Like