Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det bästa med att avsluta en weekend är att man saknar de där små barnen man har så otroligt mycket och efter tre dygn ifrån dem vill jag inget mer än att åka tillbaka till dem. När jag dessutom kikar in på @bingorimer instagram saknar jag dem ännu mer! London har varit lika underbart som det alltid är och jag är nöjd med mina nya inköp. Mest nöjd är jag med en magväska och en gul dunjacka, hur kul?! Måste låta mitt polska jag få mer utrymme och sluta upp att gå på det säkra allt för ofta. Ny inställning: Följa mitt hjärta mer än min hjärna. Var jääääääävligt nära på att köpa ett par Buffalos också men gjorde inte det. Ångrar det lite nu. Men gul jacka i gråa, deppiga Stockholm i vinter blir att bidra till lite färg i alla fall!

You Might Also Like

  • Reductil4you
    31 juli, 2018 at 02:14

    Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

    Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]