Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ansträngde mig för att vara diskret och elegant. Man måste tydligen tänka ett steg längre ibland. Kan tipsa er om Bob Bob Ricard om ni åker till London. Inte ens jag kunde hålla mig från deras Lobster macaroni and cheese. Japp, exakt så gott som det låter. @bobbobricard kul kuriosa om namnet på restaurangen. Bob la in två tredjedelar, Ricard en. Ha ha. Sjukt kul tycker jag!

You Might Also Like

 • Sassa
  29 juli, 2018 at 09:36

  Ha en underbar dag fina du ❤️ Ta hand om varandra .

  Nu är han död 😭 hemskt 😓
  https://nouw.com/sassabassa/nu-ar-han-dod-34280401

 • Reductil4you
  29 juli, 2018 at 15:33

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]