Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Igår blev jag påmind om att jag fastnat i ett hamsterhjul. Jag beställde en drink som hette Steven Spielberg. Den var stark som fan och på servetten låg en skorpion doppad i nejlika skulle jag säga… Jag svalde den aldrig så jävla seg och äcklig men den smakade anis. Skorpionen tuggad jag på i Europas högsta bar på The Shard. Igår gjorde jag två saker jag aldrig gjort. Det fick mig att längta till att resa och upptäcka nya saker igen. Om fem år kanske jag kan lämna pojkarna i två veckor i alla fall och åka på äventyr i Kambodja eller Kongo typ. Okej skit i det nu. Det är kryssningar och Thailand i några år till men lite börjar jag längta tillbaka till riktigt liv igen. Kom på det bara!

You Might Also Like

  • hajjen
    30 juli, 2018 at 19:14

    ok om man hakar på då om 5 años? skulle va kul o hänga men nån annan gammal nucka o fira att man klarat av o skicka ut sina barn i d blöjfria livet. #hoppashoppas #bajs