Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag vill varna alla mina följare med små barn att tänka på att de här småttingarna hör allt och sen skapar de sin egna uppfattning om vad de hör och sen kan det sluta i katastrof som det gjorde här om dagen med vår lille Rambo. Bingo berättade för mig om en pojke som fick frågan om att ge sitt blod för att rädda sin bror. Han gjorde det och trodde då att han offrade sitt liv. En jättefin historia och jag lipade en skvätt när han berättade. Men vi är ju vuxna så Bingo behövde inte klargöra för mig att pojken såklart inte dog utan han trodde ju bara det… Rambo måste ha hört vårt samtal för igår kom han gråtandes till mig mitt i natten. ”Jag gav mitt blod till Ringo och då dog jag…” Vi måste passa oss mycket mycket mer än vad vi själva fattar. Får nog börja ta till det där larviga prata svengelska när barnen är nära. Man går ju inte säker längre.

You Might Also Like