Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså jag fattar att jag numera inte bara är 40 utan 40 plus och att det absolut inte är okej att gå med magtröja men jag känner så himla mycket för att skita i det kan jag få göra det då? Tänker så här… Jag ska till London där är folk lite mer crazy och dessutom är det ju aldrig någon som tror att jag är en dag över 27 så jag tänker What the fuck! Jag reser till London i magtröja så blir det. Väldigt befriande att göra precis det man känner för faktiskt ska göra mer så. Ha ha går det?

You Might Also Like

 • G-T
  26 juli, 2018 at 18:51

  Klart du ska – du har ju figur för det! Det har inte jag hahaha men HADE jag haft det så hade jag inte tvekat en sekund – skitsamma hur gammal man är. Åldern är ju bara en siffra i sig. Men på mig som är överviktig så ser det ju helt galet ut….Jamen då ses vi kanske i London till veckan då!Världens roligaste storstad om du frågar mig.Väldigt hjälpsamma är de – Londoners….

 • Nikki
  26 juli, 2018 at 21:53

  Kul att du alltid påpekar hur ”gammal” du är och hur gaaalet unga alla under 35 är, haha! Varje poddavsnitt känns det som att du tar upp din ålder. Är nog ingen som missat att du är 40, Katrin 😉 Strunta i ålder och klä dig hur du vill. Man är inte äldre än man känner sig och 40 är det nya 30 sägs det ju. Chilla, lev life och skit i siffran 🙂

 • Ullis
  27 juli, 2018 at 08:35

  O varför kan man inte det? denna åldersnoja och snack om vad man bör o inte bör tycker jsg e skitsnack.. man gör som man vill hela sitt liv. Vad andra tycker ÄR deras problem….. och DU brukar väl inte vara rädd att vara hur DU??.. har man som du en jättefin tränad kropp, visa upp den, så kanske andra gör det Även om man tex har ” mage”!! .. nä fram med magen snart måste den ändå ”gömmas”!!

 • Ullis
  27 juli, 2018 at 08:36

  Precis… skit i siffran🌷🌷bra sagt!

 • Lovisa
  27 juli, 2018 at 21:22

  Gör det som känns bra för dig! ☺️

 • Ewa
  28 juli, 2018 at 13:46

  27? Som Skulle gått till Specsavers