Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ha ha inne i värsta eremitläget. Insåg just det när jag skrollar instagram och ser hur folk reser, umgås och pressar varenda droppe av sin semester. Jag gör ingenting. Jag är ensam på min ö. Jag har en underbar barnflicka här som hjälper mig att underhålla Falkon (tack igen my-nanny.se som hittade henne åt mig), jag äter knäckemacka @cleaneating.se med avokado och kokosyoghurt med granola @cleaneating.se och jordgubbar till middag. Jag kollar serier, lyssnar på bok, oljar bryggan lite ibland. Jag springer lite fram och tillbaka på ön. Jag tror att jag kom på det. Ju hårdare man jobbar, sliter på sig själv, är social, tar hand om barn och allt det där desto mer uppskattar man att inte göra något när det väl går. Kan det vara så? Eller är det bara diskbråcket som tagit ifrån mig min energi? Aaaaa nä nu vet jag vad ni tänker: Alla har inte en jävla fucking ö i Skärgårn de kan sitta på. Sant. Jag har det bra.

You Might Also Like

 • Lovisa
  15 juli, 2018 at 09:17

  Låter avkopplande och sunt. Återhämtning när den är som allra bäst!

 • Sassa
  15 juli, 2018 at 10:10

  Underbart det låter ☀️🌞☀️☀️☀️

  🙈😥😥Kändisarnas avskräckande operationer 😥

  https://nouw.com/sassabassa/stjarnornas-avskrackande-plastikoperatio-33501631

 • Reductil4you
  17 juli, 2018 at 04:17

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Marie
  22 juli, 2018 at 10:00

  Skönt att du har hittat din lugna oas i vardagshetsen!