Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså vilken jävla håll-käften-dag jag smäller av. Lyssna: Lång skön stressfri löprunda med podd och musik inga samtal, sms eller jobb bara jag! Runt Djurgårn där det är så otroligt vackert sjukt hur man kan glömma när man inte varit där på ett tag. Sen lunch med kär vän, sen tokshopping på NK, nu i taxi på väg utomlands, jag menar Söder (ha ha) (förlåt) (jättedålig humor), kolla mina nya dojor asså wow wow wow. Jag köpte Buffalo när det begav sig jag är överlycklig över att modet är tillbaka. Köpte ny doft idag också. Och jeans. Två par. Sjukt kul dag! Ska på bio också ha ha småbarnsmorsa delux på vift. Allt ska pressas in i de 24 timmar jag har ha ha patetiskt. Skit samma. Ascoolt när jag tänker efter. Hej! Ett glas vitt tack. Iskallt gärna! Ja men klart jag är tjugo minuter tidig till middagen. Man har ju tappat tidsbehärskningen totalt med tre små barn. Ha ha ha living la vida loca!

You Might Also Like

 • Sassabassa
  10 juli, 2018 at 17:23

  TRÖTT PÅ DETTA 🙁 https://nouw.com/sassabassa/ibland-sa-gor-det-saaaa-ont-i-mig-34169936

 • Annika
  10 juli, 2018 at 21:19

  Skorna NEJ, kjolen JA!!

 • P
  10 juli, 2018 at 22:16

  Håller med skorna nej, kjolen ja!
  Men smaken är olika.

 • Linp
  10 juli, 2018 at 22:39

  Skorna och kjolen JA!! Överdelen ett stort NEJ!!!!!!

 • Benni
  11 juli, 2018 at 00:06

  Överdelen? Big no no! Absolut inte en sådan tjock mönstrad tröja till en sådan kjol. Dessutom – kjolen nej den också, den sådan kjol passar inte en kvinna på 40 år, däremot på en ung tjej i 17 till 18 årsåldern. Ser bara patetiskt när äldre kvinnor försöker se ut som unga flickor.

 • LS
  11 juli, 2018 at 07:22

  Jag vet inte hur du mår men när jag läser detta inlägg får jag intrycket av en människa som är nära att bryta ihop, olycklig, desperat. En människa som måste övertala både sig själv och andra att allt är toppen när det egentligen är tvärtom. Tragiskt.

 • Ann.B
  11 juli, 2018 at 18:16

  Underbart!!!!

 • Ullis
  12 juli, 2018 at 13:56

  Man går väl klädd hur fan man vill..
  Man är född fri och göra vad man vill,
  Tröttmössor som vill säga något annat..
  Lägg energi på bra saker än att säga hur man ska klä sig…. eller leva!!!

 • Ewa
  14 juli, 2018 at 14:24

  Ser ut som sådana där cementskor maffian använder när de lämnar sina offer i havet.