Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Körde just över våra hantverkare till fastlandet. De är klara hos oss för i år. Puttrar tillbaka i min båt som jag älskar. Till mitt hus som jag älskar. Där mina barn sover som jag älskar. Vakandes över av min barnflicka som jag älskar. Mitt liv är perfekt jag är väldigt nöjd över hur jag bäddat för mig själv. Att jag kan vara ledig hela tiden, att jag har en alldeles för god ekonomi, att jag kan leva som en jävla drottning att jag kan unna mig allt. Men mest av allt är jag lycklig över att jag får ha mina barn hos mig nästan jämt. Trots två separationer är jag med mina barn minst 90% av tiden och det för att jag, Bingo och Alex gärna umgås tillsammans. Det är det jag är mest stolt över av allt. Att vi är så jävla förnuftiga, smarta och verkligen vill våra barn det bästa på riktigt. Ingen av oss låter något kopplat till våra egna egon att stoppa våra små pojkar från att få vara med varandra och med oss samtidigt och jag märker hur det gör dem till trygga underbara små människor. Det är viktigt för dem att se och känna att deras föräldrar tycker om varandra och vill vara med varandra det är så tydligt. Bra bra bra. Väldigt bra. Idag kommer en av de jag håller allra kärast ut till oss och hennes kille messade igår för att försäkra sig om att tv:n funkar som den ska. Funderar på att möta dem på bryggan och meddela att tv:n gått sönder. Ha ha! Heja heja heja Sverige idag!

You Might Also Like

 • Daniel
  7 juli, 2018 at 09:13

  Säg åt bingo att öppna sin insta jag vill titta

 • Amanda
  8 juli, 2018 at 15:36

  Jag är så imponerad av hur ni tar hand om era barn och hur smidigt det går tack vare er. Känns så viktigt att ha förebilder som er då det ofta är precis det motsatta efter uppbrott! ❤️

 • Katarina
  9 juli, 2018 at 23:56

  Gillar dig så mycket Katrin!!