Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En underbar känsla när man har det man älskar mest i hela världen sovande i sitt lilla hus och själv ligger i soffan och dricker te. Men jag har ont. Det är jävligt jobbigt för jag har verkligen ont och det blir värre fort. När jag blir väckt av ett barn på natten kan jag inte somna om för smärtan är för stor. Jag kan inte träna för då blir det värre och träning är ju det jag tycker mest om att göra så det påverkar mitt liv. Det spelar egentligen ingen roll vad jag gör för det gör skitont hela tiden. Har inte en ok position att ligga på längre, inte sitta inte stå. Vad ska jag ta mig till? Jag vet fan inte vad jag ska göra.

You Might Also Like

 • K
  3 juli, 2018 at 06:44

  Operation för fan!

 • Majsan
  3 juli, 2018 at 08:11

  Ett tips. Lyssna på proffs på din skada ( ingen annan) Acceptera att smärtan tar mycket energi just nu. Gå inte på, o låtsas som allt är som vanligt. Ställ om o förändra din personlighet tillfälligt. Ditt yttre är inte viktigast just nu, utan kroppens funktion. Lyssna på kroppens signaler. Den skadan du har är en ny typ av ” problem”. Lyssna in din kropp (du kan den bäst) samt få hjälp av proffs på din skada (inte proffs på träning
  som fixar det yttre). Kanske är du för stark fysiskt och mentalt för att träna styrka och riskerar och göra den illa. Medicinsk Qigong kan hjälpa lyssna in kroppen.

 • Elisabeth Sundh
  3 juli, 2018 at 08:24

  Prova Healing, det hjälpte mig med min onda axel. Att balansera energierna i kroppen. Jag hade provat allt utom operation. Lycka till!

 • Camilla
  3 juli, 2018 at 08:46

  Usch lider med dig, har samma som dig och har haft svår värk i 3 år nu, mig vill dom helst inte operera(men i slutändan kommer det nog bli så då värken blivit sämre sista året)har gått hos sjukgymnast i 3 år. Rehab tränar, äter massa värk tabletter, sover ca 4 timmar/natt mm,vaknar hela tiden pga smärtan, för jävligt helt enkelt..vidrig smärta och man blir väldigt låg, men man försöker ju hålla humöret uppe..
  Hoppas du slipper ha smärtan allt för länge🙏🏼

 • G-T
  3 juli, 2018 at 09:30

  Operation – snabbt!! Ta magnesiumtillskott – förändrade mitt liv,det lindrar så du får sova – nödvändigt om du ska orka med kidsen!

 • Anncharlotte
  3 juli, 2018 at 09:40

  Kontakta Sophiahemmet, så får du din operation snabbare. Lycka till.

 • Karen
  3 juli, 2018 at 10:16

  Har inget tips på vad du kan/ska/bör göra men vill ändå peppa dig, du är en krigare. Du kommer fixa detta precis som du fixar allt annat ! Även om det är tufft nu! Kom ihåg det här, det är i motvind drakar lyfter !
  Massa kramar ❤️

 • Linda
  3 juli, 2018 at 13:43

  Skrev kommentar under tidigare inlägg. Läs Dr Sarnos bok Healing low back pain, gäller även nacke.

 • Pia
  3 juli, 2018 at 15:08

  Har oxå diskbråck i nacken😞 Vet hur det känns. Styrketränade riktigt tungt förut o har fått nöja mig med betydligt lättare vikter efter det. Skittråkigt. Så jäkla tråkigt o träna lätt. För mig har både vila o träning känts bra. Värst är när man står o lagar mat o har armarna lyfta i spishöjd.
  Det har tagit lång tid dör smärtan att avta. Men tillslut så. Specialisten som jag var hos sa att det är bara i väldigt yttersta fall dom opererar. O som sagt d har tagit över 1,5 år men nu är det äntligen bättre. Lycka till o hoppas du blir bättre snart.

 • Sassa massa som blev uthängd på Sveriges största blogg
  3 juli, 2018 at 20:55

  Kram ❤️❤️❤️❤️ Du fixar detta Catrin

  https://nouw.com/sassabassa/dagens-outfit-kommer-har-34134730

 • JP
  3 juli, 2018 at 22:11

  Någon här nämnde diskbråck – är det det du har?
  Jag har en ”dehydrerad” disk i ryggen (problem samma som diskbråck) – har också haft olidliga smärtor pga av det. Inte opererat, men fått en smärtblockerande spruta in i disken som gör att all smärta tillfälligt försvinner (effekten håller veckor). Det i sin tur innebär att alla muskler runtikring äntligen kan slappna av – för det är oftast musklernas konstanta arbete att balansera diskproblemen som leder till värre smärta. Därefter måste man bygga upp och stretcha stabilierande muskler runtikring och det kan en duktig fysioterapeut hjäpa till med. Min dåliga disk är längst ner på ryggen och behöver starka magmuskler, ingen aning vilka muskler din högre upp belägna disk behöver stärka (kanske bröstmusklerna). Vill du operera och är orolig för konsekvenser är ett starkt tips att göra opertionen hos en läkare som (i) är specialist på just exakt denna typ av operation, (ii) har FLEST operationer på sitt CV. Inte privatklinik bara för att. Det är en extremt erfaren specialist som vet vad den gör och gör minst fel:) Vet hur hemsk smärtan är. Lycka till!

 • Reductil4you
  3 juli, 2018 at 23:03

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Sassabassa som blir uthängd
  4 juli, 2018 at 10:03

  Hur har det gått för dig?
  Kanske en op är bästa ?! Kram ❤️❤️❤️

  Uthängd 😭. https://nouw.com/sassabassa/min-blogg-ar-i-bloggbrak-34132299

 • Elvira
  4 juli, 2018 at 21:14

  KATRIN, det låter som impingement. Jag har det och det gör ont som fan. Googla symtomen och skaffa en bra sjukgymnast.

 • M
  5 juli, 2018 at 21:00

  Skrev tidigare att ta Magnesium på kvällen det få dina muskler och slappna av och det lindrar då din värk..Den heter calmag relax finns på bättre hälsa i sandsborg..