Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Känns roligt att kunna meddela att jag skrivit i min blogg. När korven sov idag skrev jag lite. Så läs gärna! Kommentera hellre här för här kan jag se vem ni är, det är trevligare. KatrinZ.se

You Might Also Like

 • Reductil4you
  29 juni, 2018 at 19:12

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Liza
  29 juni, 2018 at 23:40

  Tack för du tar dig tid att dela med dig av ditt liv 🤗
  Håller helt med om gamla människor – många har liksom noll vett och ettikett! Jag brukar tänka på dem som barn , de vet helt enkelt inte bättre i uppförande ( för de tillhör ” old school” å ” det var ju bättre förr”) tyvärr .

  Att Jimmy durmaz inte fick spela är superdåligt på alla sätt – klart han ska ha upprättelse ! Ett mänskligt misstag gör ju inte honom till en sämre lagspelare.

  Slutligen – den där sjukgymnasten svarade dig ytterst tanklöst ! Med sin kompetens i ryggen borde hon talat om fördelarna med att göra det ingreppet då hon VET vad som väntar dig i rehab väg efter o peppat dig !!!( jobbar som pt själv o har mkt rehab fall på mitt bord)
  Kram å styrka o massa pepp 💪🏼❤️

 • Anna
  30 juni, 2018 at 12:14

  Var hittar jag din blogg

 • Marita
  30 juni, 2018 at 13:48

  Jag tycker att du gjorde helt rätt som sa ifrån. Det är minsann inte värre med en cykel i butik som en rullator! Den används ju också utomhus i ur i skur med tanke på bakterieflora, samt tar inte upp så mycket plats i butiksgångarna som dessa rullatorer som står i vägen överallt. Bara för att man är en smula rörelsehindrad betyder inte det att man kan bete sig hursomhelst. Detta sagt av en mogen kvinna på 60+