Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej ha ha jag tar tillbaka mitt förra inlägg. Lyckades få en bild från Alex på honom och jag lägger mig platt. Han är ju en kopia av sin pappa den lilla gossen. Däremot tycker jag att han fått min blick. Den intensiva, beslutsamma, misstänksamma pondusblicken som gör att han kommer att erövra världen. Den, ser ni? Ha ha ha jag skojar. Försöker bara att greppa tag i halmstrån. Är det så ordspråket går? A men ni fattar. Asså mitt barn är verkligen inte lik mig. Dagens hårda sanning att möta. Det är okej. Han kanske får min personlighet. Gud bevare honom. Fast Alex är faktiskt snyggare än mig så kanske jag ska vara glad? Jag är coolare. Ha ha skoj igen. Viktigt att vara tydlig när man skojar här. Allt i den här texten är skoj. Det att Alex är snyggare också. Jag är snyggast. I hela världen. Ha ha. Skoj igen. Okej definitivt dags att sova. Godnatt. Asså shit kolla äppelkinderna… och näsan identiskt…kopia jxxxa fxxxxxg kopia.

You Might Also Like

 • My
  26 juni, 2018 at 00:07

  🙏🏼😂

 • Sarah
  26 juni, 2018 at 01:55

  Så söt pojke😍

 • Ullis
  26 juni, 2018 at 08:34

  Dina ögon , pappas näsa, inte alls så lik pappan som du säger, tycker jag..jättesöt kille med säkert ett jävlar anamma. .. och bingos glad o framåt sida…

 • ÅsaC
  26 juni, 2018 at 08:37

  Tycker att han har dina kinder, men är mer lik Alex I övrigt.

 • lillajag
  26 juni, 2018 at 09:42

  Nä han är mer lik dig mycket mer lik dig..

 • Sassa
  26 juni, 2018 at 10:28

  Så lika ❤️😍😍😍

  Vad har jag för hemliga foton i mobilen ???
  Här kommer dom!!!!

  https://nouw.com/sassabassa/vad-har-jag-for-bilder-i-mobilen-34086404

 • Smulan
  26 juni, 2018 at 12:55

  Jag tycker att han är en blandning av båda. Sen kan man ju läsa likheter som fan läser bibeln. Tittar man en stund till så är han lik bingo också och Homer Simpson och Kalle anka. Låt ungarna gå sin väg. Det bästa är väl om ens telningar inte präglas så förbaskat av gener utan av viljan väl och viljan framåt.

 • Anonym
  27 juni, 2018 at 00:07

  Din näsa utan tvekan !

 • Catarina
  27 juni, 2018 at 00:43

  Helt klart din blick.

 • Reductil4you
  27 juni, 2018 at 12:36

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Jennie
  28 juni, 2018 at 21:20

  Han har ju din näsa. Inget snack om saken!