Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jävligt trött på allt tjat om att alla mina barn ser ut som sina pappor. De gör inte det alls! Eller?! Är inte Falke ganska lik mig? Shit va sjuuukt kul om ni alla kommer skiva ”inte lik” ”inte lik” ”inte lik”. A men va fan jag chansar. Jag är ju en modig tjej ni vet! Lik? Inte lik?

You Might Also Like

 • Camilla 10 barnsmamma vid 33 år
  25 juni, 2018 at 22:03

  Tycker han är lik dig 😊

 • JJ
  25 juni, 2018 at 22:14

  Ledsen, men ser inte någon större likhet. *Inte så lik mamma men söt endå*

 • Katti
  25 juni, 2018 at 22:24

  Jo Bingo är lik dig o Falke med, tror att Ringo Bingo blir en lite lurad av att de är så blonda. Men jag ser att ni är lika.

 • Nicole
  25 juni, 2018 at 22:26

  Jättelik där ju.

 • Jenny
  25 juni, 2018 at 22:54

  kopior 😍

 • Matie
  25 juni, 2018 at 23:15

  Jösses den likhet som finns är ju att du ör en kopia av din pappa 😀

 • Benni
  25 juni, 2018 at 23:35

  Hittade en pod idag där du var gäst hos Baa. Vilket skitprogram! Inte att du var det men som hon gick åt dig! Anklagade dig för att vara sverigedemokrat, jaha gapade hon, ”här kommer Jimmy Åkesson in” bara för att du hade en åsikt om att det fanns många människor som levde på socialbidrag och inte ville jobba. Baa tände till, hon tycks komma från Fablernas värld för hon tände till och blev i mitt tyckte oförskämd och snorkig i tonen mot dig. Försökte framhålla att du egentligen inte hörde hemma på ”östermalm”, man fick den uppfattningen, inte en enda vettig fråga om din karriär, hur du byggt upp ditt företag utan ekonomisk hjälp, kanske sticker i ögonen på folk som själva inte lyckats göra så många handtag? Ställde oerhört korkade frågor som vad du köpte för saker till dig nu när du har pengar?! Vilken extremt korkad fråga? Tror många har komplex pga du är ju till skillnad från många faktiskt akademiker, dvs högutbildad och har alltid varit självförsörjande, Baa berättade att hon tjänade sina pengar på att sälja ”rosor” på stan när hon var ung, ja det blir man inte rik på. Den där snorkiga hånskrattande tonen mot dig den går inte hem, Baa själv då? Om man inte har fattat att det finns problem pga kulturkrockar, ja då kan man ju själv göra avkall på sina pengar och dela med sig till de som bor i de här ytterområdena som Baa pratade om, åk ut till dessa områden då, dela med sig och engagera sig dagligen, det är inte svårt att sitta hemma på kammaren i en flott östermalmsvåning och hacka ner på andra som inte delar samma uppfattning, nej måste säga att det var ett oerhört gnälligt och tantigt program.