Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ha ha hur härlig middag?! Bingo tog killarna och drog till Jämtland för att köpa en prästgård, jag passade på att jobba på kontoret och göra min sista behandling @drkclinics så känner mig helt sjukt fin i hyn nu. Sen åkte jag och Falke till min farmor i Solna där jag blev bjuden på den godaste rödbetssoppan (såklart). Sen somnade Falke i bilen hem vilket var det värsta som kunde hända då han måste somna lätt ikväll då jag ska podda med Malin så har inte alls tid med tjafsig nattning. På väg hem gick jag in på ICA och kände efter. Jag tänkte unna mig precis det jag var sugen på. Hummer kanske? Rysk kaviar med blinier? Torskrygg? Jag var sugen på stuvad spenat. Fryst färdigstuvad spenat. Frysta skivor proteinbröd hade jag i frysen såklart och oljan står ju där den med. Jag är inte så lyxig av mig när det kommer till kritan. Middag 400 kalorier check! Sviiiiingod tyckte Falke med. @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • G-T
  25 juni, 2018 at 19:52

  Bläää SPENAT – hahaha men är man sugen så? Du kom billigt undan iallafall! Köpa prästgård – bra investering för skidresorna – skönt med eget krypin – men det låter stort och kallt på vintern. Men det blir nog bra det med.Väsentligen billigare än hotell och man får rå sig själv och laga den mat man vill och familjen är stor och så…

 • Sassabassa
  25 juni, 2018 at 20:35

  åh det är nyttigt )

  https://nouw.com/sassabassa/jag-vet-inte-vad-det-ar-med-mig-34082844
  vet inte vad det är med mig 🙁

 • Anna
  27 juni, 2018 at 13:11

  Åh är det prästgården i Revsund han köper? Så fint där <3 drömställe.