Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är med stor sorg som jag äter den här fantastiska smörgåsen. Eller vi kallar den för kex. Kex med tomat och löksmak @cleaneating.se. Det är ljuvligt gott och nyttigt men säljer inte alls. Det är så märkligt tycker jag vad som går hem hos er… stackars mig som förlorar den här pärlan ur vårt sortiment. Jävla trist att ni inte vill köpa den. Farvälmackan blev med avokado och Västerbottenost. Jag fäller en liten tår och hoppas på ett mirakel. #cleaneating

You Might Also Like

 • Sp
  23 juni, 2018 at 22:35

  Provade den men smaken. Ar inte alls bra enligt mig

 • Reductil4you
  24 juni, 2018 at 07:37

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Heléne
  27 juni, 2018 at 12:51

  Gillar inte löksmak i knäckebröd, den enkla anledningen till att jag inte köper. Tomat sådär men vanligt fröknäcke med havssalt är det bästa!

 • Susanne
  29 juni, 2018 at 18:32

  Tycker den är riktigt god. Med lite vitlökssmör och ost så är det mums!