Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ska vi dela kyl med varandra? Ja men jag sitter här med ett glas vitt och pustar ut. Falke kallar jag numera för Oidipus och läggningen är ett skämt. Hans panik i att jag ska lämna honom är så hemsk att jag sitter där och klappar och sjunger tills han somnar. Brukar inte göra det med mina barn annars men nu är det krissituation och jag lägger mig platt. Kan kalla honom Norman Bates också. Bara bara bara mamma som gäller för Norman. Kylen! Ser ni pajen? Mmmmm så kul att testa den imorgon! Massa grönsaker i de två nedersta facken. De ska grillas och göras sallad av. Vin, ägg.. de små glasen är barnens mjölk. Jag kastar ju inget någonsin. Västerbotten är ju ett måste på sill-lunchen, den svarta byttan är vispad grädde till jordgubbarna. Köpt massa olika sillar och lax såklart! @cleaneating.se choklad förstås. Högst upp ligger några flaskor skumpa. Den där oatly-mjölken är Bingos jag dricker inte mjölk. A men det var väl typ det. Det är vad vi äter imorgon. Och så knäckebröd @cleaneating.se men det är väl givet? Tänker att jag ska ha i müsli chunky i grädden till efterrätt. Kan nog bli bra… okidoki dags att hämta de andra små trollen som leker ute. Sen kanske jag hinner se ett avsnitt av Killing Eve. Sjuuuukt bra!

You Might Also Like