Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men alltså vi hade ett litet toalettproblem på ön. Det innefattade en del kiss och bajs absolut men herregud är det så farligt verkligen? Har så svårt att förstå varför folk är så sjåpiga över lag. Äcklade, rädda för kryp, flaxar hysteriskt när det kommer en humla, gömmer sig eller är plötsligt sjukt upptagna när något ska städas eller tömmas. Vad är det med folk? Födda med sked i mun? Hysteriska föräldrar? Jag fattar att jag kommer lite längre med saker och ting. Jag är inte rädd eller äcklad eller drar mig för att kavla upp armarna över något. Det är ju bara att göra. Så! Nu kan vi bajsa igen. Det tycker alla är skönt ändå. Ps. Alex tvingade mig att både duscha och slänga kläderna i tvätten efter det här. Menade på att bakterier flyger runt eller nåt liknande. Sjåp sjåp. #ärgärnaenförebildidessafrågor

You Might Also Like

 • Ann Elisabeth
  20 juni, 2018 at 17:53

  Ja det är ju jättebra men alla är väl typ rädda eller äcklade för/av olika saker. Vill minnas att du själv var äcklad av att se folk ta sprutor offentligt. Vad du tycker är sjåpigt kan vara överjävligt jobbigt för någon annan. Själv beter jag mig inte helt sansat i närheten av getingar ?. Men nu blir man väl i vanlig ordning påhoppad av GT för att man yttrar sin åsikt här ?

 • G-T
  20 juni, 2018 at 17:57

  Har man vistats i Norrland med utedass hos farmor och farfar så gnäller man liksom inte för en bajamaja….så sjåpigt att d inte e klokt – att folk verkligen håller sig medvetet i timmar istället för att bara ….. ja ni fattar….för mig obegripligt hahaha…håll för näsa och bara dyk in vetja!

 • G-T
  20 juni, 2018 at 18:00

  Och du A E här ovan: bara för att jag inte håller med dina ytterst kontroversiella åsikter om att fritt nyttja C så hoppar jag faktiskt inte på dig. Det är en väsentlig skillnad på sak och person.

 • Ann Elisabeth
  20 juni, 2018 at 18:11

  Ok, GT Att jag är en korkskalle som gömmer mig bakom min Aspergers diagnos är alltså inget påhopp från dig som ”vårdar” Autistiska. För att jag står upp för att sjuka människor ska kunna ha rätt att använda CBD olja, så försöker du att idiotförklara mig. Jo, tack jag vet hur din sort fungerar. Alla som inte tycker som du ska tystas till varje pris. Vidrig människosyn att oliktänkande inte ska få komma till tals.

 • G-T
  20 juni, 2018 at 19:55

  Jag står till 100% för att jag inte ens skulle överväga att bruka CBD olja.Och tycker det är fel att du ges utrymme till att fara runt hos alla kända bloggare och föra fram ditt budskap.Eftersom det faktiskt är en olaglig substans du förespråkar.Är du villig att ta på dig vad som kan hända om något medvetet eller omedvetet överdoserar den här oljan som idag smugglas in? För du förstår väl att det kan bli konsekvenser?Både för brukarna och omvärlden? Hur vet du att du får tag i ”ren olja” och inte skit??Du vet hur min sort fungerar? Du har verkligen inte en aning hörru du! För du känner ju inte mig.
  Det är ju inte så enkelt som att du är oliktänkande och står upp för sjuka – dina uttalanden är totalt ogenomtänkta – hur mycket preparatet än må fungera.Jag personligen är tacksam för om Socialstyrelsen tar sig den tid de behöver för att sätta sig in i det här.Vänd dig dit om du har synpunkter.

 • Ann Elisabeth
  20 juni, 2018 at 20:35

  @GT Det här är den enda bloggen jag läser och kommenterar på. Försökte kommentera på en annan blogg en gång men det gick inte så sluta gärna ljuga om att jag far runt på andra bloggar och när du ändå är igång så är det dags att sluta diktera vad andra får och inte får kommentera i ett öppet kommentarsfält på en offentlig blogg. Mina uttalanden jag gjort om CBD- oljans läkande egenskaper står JAG till 100% för och jag vet hur många som lider helt i onödan men det kommer tack och lov att förändras mer och mer. Att inte prata om det är ingen lösning och det enda jag gjorde var att fälla en kommentar i anknytning till ett inlägg som i dina ögon var högst olämplig och kontroversiell ? ? ? Då jag kommer med sakliga argument efter att du bett mig upplysa dig så ber du mig försvinna med mina korkade inlägg till flashback, så jag vet att det är fruktlöst att försöka föra någon slags diskussion med dig trots att det är du som inleder samtalet. Sen är det ju också så att bara för att du aldrig skulle överväga att använda medicinsk marijuana så har du ingen rättighet att försöka tysta andra som vill ha till lagändringar i frågan. Du är inte allsmäktig. Jag tror att du har svårt att förstå det.

 • j
  20 juni, 2018 at 21:49

  Men hallå, Ann-Elisabeth: Flashback är tusen gånger bättre, om du vill ha fram din argument!
  Här hittar du om du har tur 1 läsare som följer dig vidare på flashback.Tänk!

 • G-T
  20 juni, 2018 at 22:06

  Fruktlöst med diskussion?Och ändå vill du diskutera frågan med mig fastän det är fruktlöst – nä – du vill bara ha utrymme och jag tänker inte ge dig mer utrymme nu.
  Hör ämnet hemma i bloggar ? Nej
  Ska du tillåta medicinsk marijuana ? Tydligen.
  Du inbillar dig att det är frågan om läkande egenskaper, när det är en DROG!(Visserligen ingen skillnad mot andra medicinska preparat som inte botar ett jota)
  Det var dessutom inte jag som inledde samtalet…
  Det var du..
  Du basunerar ut ditt budskap till varje pris oavsett konsekvenser och om det är ett lämpligt forum eller ej – det är det jag vänder mig emot.
  Sorry du lär få slut på utrymme nu för jag vill inte snacka med dig om det här mer.Får väl se om du får napp med nån annan…

 • MajaSkellHell
  20 juni, 2018 at 23:29

  Jag håller med Ann Elisabeth

 • Ann Elisabeth
  21 juni, 2018 at 04:29

  @GT Vilken arrogant och lögnaktig typ du är eller så har du bara grava minnesproblem. Inlägget jag skrev var i anknytning till att K postat om att vi ska skänka pengar till traditionell cancerforskning i samband med en gala och du högg direkt på min kommentar om att jag för över 10 år sedan har slutat vara månadsgivare i cancerfonden så NEJ det var du som inledde en konversation med mig. Samt alla andra gånger du valt att misstolka det jag skrivit för att få gå till attack. Då jag berättade om lilla Landon Riddle som blev frisk från cancer av CBD samt Shona Banda som fick livet tillbaka då hon tillverkade och använde egen CBD- olja mot sin Morbus Chron när vanlig sjukvård inte kunde göra mer för henne och genom det riskerade ett orimligt långt fängelsestraff när hon nu blivit så pass frisk att hon kan fungera bra i samhället igen. Hon tog alltså sin hälsa i egna händer och överlevde pga CBD. Det var då jag enligt dig inte skulle ges mer utrymme för att mina åsikter var farliga och inte hör hemma på den här bloggen. Du skrev bland annat att om det hade funkat så hade läkarna redan vetat om det så jag försökte förklara att det länge funnits två godkända marijuana baserade läkemedel på marknaden – Sativex samt Marinol och hur svårt det har varit att få pengar till forskning samt hur studier som visat positiva effekter snabbt lagts ner. Om och om igen så tror du att du är en moralens väktare som ska stoppa andra från att använda sin yttrandefrihet. Ha ha du ville ju till och med starta ett eget me too mot sådana som mig ? . Och på tal om utrymme så verkar du på riktigt tro att det är du som styr och ställer i kommentarsfältet här vem som ska ska ha rätt att kommentera och såklart om vad men samtidigt ser jag ditt nonsens poppa upp titt som jävla tätt. Smh. Väldigt skönt att du inte ska snacka mer med mig iaf.

 • Ann Elisabeth
  21 juni, 2018 at 04:34

  @j Du har säkert rätt, jag känner inte till flashback. Tycker däremot inte om ryktesspridning och skvaller.

 • Ann Elisabeth
  21 juni, 2018 at 04:36

  @MajaSkellHell Tack! ?

 • G-T
  21 juni, 2018 at 09:23

  Vem som helst kan scroll uppåt här nu och se vem som drog igång – och det var inte jag ….det var du som nämnde mitt nick
  Du förtjänar inte att få utrymme för det du propagerar för.
  Jag förstår nu att det är bara det du vill, och du ser inga nyanser i någonting,tar inte ansvar för någonting , utan du ska bara ha rätten att säga vad du vill för att kommentörsfältet är fritt och inte modereras,så nej du ska inte någonsin få någon kommentar från mig nåt mer.
  Du kan hitta nån annan å hacka på.

 • Ann Elisabeth
  21 juni, 2018 at 09:36

  Haha.. Ser fram emot att slippa dig men har hört det förr. Jag pratar uppenbarligen inte om det här inlägget utan alla andra gånger du gett dig på mig pga att jag inte tycker som du. Här konstaterade jag bara att man inte kan skriva något utan att du ska försöka få tyst ? på en. Det kommer inte att hända. Du kan aldrig tysta mig eller få mig att känna mig mindre värd för att jag har Aspergers syndrom och tar mycket bokstavligt samt har svårt med att se nyanser. Jag tycker att du är elak ?

 • Sasaa
  21 juni, 2018 at 11:01

  Grymt inlägg ? Du är fasen bäst

  https://nouw.com/sassabassa/grymma-tips-till-battre-sjalvfortroende-34057629

 • j
  21 juni, 2018 at 16:35

  och du är sämst sassabrassamandelmassa.

 • K
  21 juni, 2018 at 17:54

  Ann Elisabeth, har du läst på Carolina Gynnings blogg? Hon har skrivit om hennes absoluta räddning cbd-olja. Där beskriver hon väl vilka lagliga produkter som finns och hur välgörande de är. Jag tror på dig och är på din sida. Du är verbal och har en fin språkbegåvning. G-T verkar besatt av att hylla Katrin men hugger mot dig. Vi har alla sett det. Klart att det kommer komma ännu fler cbd-produkter på marknaden. G-T har ingen som helst koll. Finns mängder av lagliga preparat, även svenskproducerade. Numer finns även laglig e-juice. Jag har aldrig provat någon drog dock blev jag nyfiken på cbd som medicinalprodukt när Gynning skrev så fint om dem. Glad midsommar!

 • Ann Elisabeth
  22 juni, 2018 at 07:26

  @K Tack så mycket! ? Dina ord gjorde mig gott. Det är inte ofta jag får höra att någon håller med mig eller att något jag säger är värt att lyssna på. Så ditt inlägg blev jag verkligen glad av ? Och tack för tipset om Carolina Gynnings blogg. Tror någon här i kommentarsfältet har nämnt den tidigare (kanske var du) men nu ska jag verkligen ta mig tid att gå in där och läsa. Jag har heller aldrig testat men tagit del av mängder av vittnesmål och sett hur människor som lidit i åratal fått sina liv tillbaka och då kan man inte vara tyst ?. Människor med kronisk smärta, barn med epilepsi, parkinson’s patienter (Larry Smith – Ride with Larry), cancersjuka osv. Att undanhålla Cannabis från en sjuk och lidande befolkning är ett brott mot mänskligheten. Jag tog tidigare upp en sida som sålde lagliga CBD preparat och blev då anklagad för att i stort sett försöka ha ihjäl människor. Jag vill verkligen inget ont utan bara att alla ska känna till att det finns ett naturligt alternativ utan allvarliga biverkningar. Då kan man själv skaffa sig kunskap och bilda sig en egen uppfattning. Tack än en gång för dina uppmuntrande ord. Trevlig midsommar! ? ?