Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag hade Rambo och hans kusin Leah sommarfest på dagis. Å jäklar vad vi har övat sångerna det var så kul för Rambo var väldigt imponerad över att jag kunde hela ”Den blomstertid nu kommer”. Han kunde inte förstå hur jag kunde lära mig just den så snabbt. Idag sjöng Rambo alla sånger helt perfekt. Det är hans grej. Att sjunga och dansa. Väldigt kul! Kul också att mer än halva vår släkt prioriterade att komma idag. Min ursnygga klädsel? @culturesverige heter det. Fått hjälp av modeproffs @molinopr. Jo men man har väl kontakter. Foto: @bingorimer Shit jag är som värsta äkta influencern idag. Egen stylist och fotograf. Och trebarnsmorsa. Fan, jag gör bra ifrån mig. Ganska trött nu. Efter att ha badat och nattat de små barnen. Så jäääääävla slut nu. Körde pass @barrysstockholm idag också. Och jobbade såklart. Hur får jag ihop det? Det är inte klokt. Inte klokt. Just det, bjöd alla på middag också såklart. Det är givet. #superwoman

You Might Also Like

 • Reductil4you
  7 juni, 2018 at 20:29

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Sophie Duke Hamberg
  8 juni, 2018 at 09:41

  Jag gick rakt in och beställde setet. Jäklar va snygg du är! Jag är också tre-barnsmamma (om två månader) som är mån om att fortfarande ha schyssta kläder. Tack för inspo!

 • kristina
  9 juni, 2018 at 00:55

  Du gör det bra, Katrin. Bra förebilder under uppväxt-
  åren, eller hur? Hur som helst – powerwoman! Ha det
  mycket bra.