Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Se på min gulliga farmor 95 år. Tänk vilket liv hon har med fem barnbarnsbarn, fem barnbarn, två barn. Jag vill gärna bli 95 på de premisserna. Men då får jag hålla mig borta från socker, mjöl och kött. Och fortsätta komma på fantastiska produkter för @cleaneating.se Ska göra det. Och fortsätta min propaganda ska jag också göra. Bättre hälsa åt folket!

You Might Also Like

 • Charlotte
  1 juni, 2018 at 22:50

  Hon ser verkligen pigg ut! Måste bara fråga, vilket märke är det på din maskin som du gör b.l.a smoothies med?

 • Malin
  2 juni, 2018 at 11:53

  En liten reflektion bara, jag är precis som du väldigt noga med vad jag äter o vad jag stoppar i mina barn. Mycket nyttigheter o har varit vego i snart 20 år. Min farmor blev 96 år, super pigg in i det sista men har nog aldrig ätit en pumpakärna el sötpotatis…åt i stort sätt alltid husmanskost o älskade att baka. De gånger hon ätit pizza, pommes el hamburgare kan nog dock räknas på en hand;) Och godis likaså. Hon har alltid rört sig men bara genom promenader o kroppsarbete med trädgården, aldrig besökt ett gym. Alltid haft ett positivt tänk o sett positivt på livet. Inte så mkt stress. Min morfar är nu 93 o har haft i stort sett samma livsstil som min farmor.
  Det jag jag vill komma till o som jag tänkt på mer o mer är att dels bra gener men oxå ett sunt förnuft i förhållande till mat o motion tror jag man kommer långt med:)
  Tack för en bra o kul blogg! Kram!

 • M
  2 juni, 2018 at 22:54

  Människan har alltid varit köttätare, sedan stenåldern, varför skulle vi sluta med det nu plötsligt?