Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Livet som egenföretagare. Körde killarna till flygplatsen, Alex hämtade Falke. Jag satte mig i skräddarställning i soffan med äggröra i ett bebisfat, ett berg med gårdagens perfekt tillagade lax och funderade på om jag skulle våga mig på ett avsnitt av Handmaids tale när jag får sms om felleverans av sallader till en ICA och vips sitter jag nu på kontoret och laddar upp kylväskan för att leverera sallader. Fortfarande i nattlinnet. Då slår det mig. Det är många som ofta frågar hur man blir en framgångsrik egenföretagare. Svaret är enkelt. Man föds till det. Det liksom sitter i en. Asså ni kan aldrig ana hur mycket jag hade sett fram mot den här kvällen. Vara hemma ensam. Bada, kolla tv, käka glass, sova tidigt. Det får bli en annan gång. Tror jag har en helt ensam kväll hemma i stan inplanerad nån gång i höst faktiskt. Det blir något att se fram mot! Om ican uppskattar min ansträngning? Det är så man bygger relationer och företag. Man prioriterar aldrig sig själv framför kunden. Kunderna är viktigast. Och personalen. Jag har världens grymmaste anställda i hela hela hela världen. Som Rambo hade sagt. Ok slår upp datorn då. @cleaneating.se

You Might Also Like

 • Jenny
  1 juni, 2018 at 21:27

  Du är verkligen min förebild Katrin! Så ball och stark med humor, snygg är du också!

  Skulle du vilja skriva en bok om din väg från din utbildning till ditt företag? Skulle vara så inspirerande att läsa, hade köpt boken direkt! ? eller ett blogginlägg ?✊?

 • Ewa
  2 juni, 2018 at 12:03

  Sockerfri glass då, förstås?