Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

03.38 började musiken dåna. Några unga människor drog igång en efterfest. Volymen var helt sjuk så trots att jag stängde alla fönster och altandörr så var det som att jag låg och försökte somna på ett dansgolv. Vid sex slutade de. Då skulle ungdomen sova. De sover nog fortfarande. Jag? Skulle packa pojkarna för avresa till Göteborg samt få iväg oss alla fyra som vanligt såklart. Gick allt bra? Kom alla i tid med tandborstar, pyjamas, hörlurar och insmorda med solkräm? Allt gick bra men halva vägen till skolan inser jag att jag fortfarande sitter i nattlinnet. Ganska kul faktiskt. Om jag känner mig fräsch? Jag kallar det LA-chick. Avklippta jeans och sovtisha. LA-mama-chick. Kom ihåg var ni hörde det först. Farmor har säkert nån deo jag kan låna. Jag och Falke drar dit nu nämligen. Besök.

You Might Also Like