Okategoriserade

Babcia med min pappa Vladimir 

Rambo vääägrade att äta sin macka till frukost idag. Till slut försökte jag med att be honom ta med mackan och äta den på bussen. I hissen ner står vi och Rambo med mackan i handen. Vägrar att ta en tugga. ”Snälla kan du inte bara ta några tuggor så slipper du gå hungrig på dagis?”, försöker jag en sista gång. ”Mamma, vi bor inte i Afrika, de har mat på dagis”, svarade Rambo. Med upphöjda ögonbryn. Som att han informerade mig. Han klev ut och kastade mackan i papperskorgen. Någonstans längs vägen har jag misslyckats i min kommunikation med min fyraåring. Jag får backa några steg och ta det igen. Jag som inte ens kastar en tomatskiva om det blir över. Sen kom min pappa till Sverige och vi hade det så trevligt tillsammans hela familjen..

 • La famile est plus important.. Babcia avec Vladimir

You Might Also Like

 • Veronica
  30 maj, 2018 at 14:19

  Kan inte du göra en utvärdering av Cybex Priam? Vi står i valet och kvalet mellan den och en Emmaljunga NXT och behöver all hjälp vi kan få inför tillskott i november 🙂

 • M
  30 maj, 2018 at 14:30

  Du kunde ju börjat med att säga att man inte kastar mat hur som helst, apropå Afrika dessutom.

 • G-T
  30 maj, 2018 at 18:37

  Vaddå – han verkar ha tillräcklig koll på vad som händer i Afrika – och detaljerna i det,det är inget man kan belasta ett barn i Sverige med. Det gör liksom ingen skillnad för dem.Det är varmt och han var väl inte direkt hungrig.Han vet att han kan få mat när han vill vilket jag önskar alla världens barn kunde få. Och det tror jag Rambo skulle önska med.Men att skrämma dem med vad som händer i övriga världen, näe jag tror inte på den idén.. faktiskt. Jag tror barn ska få vara barn så länge de kan..

 • Reductil4you
  30 maj, 2018 at 23:56

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • M
  31 maj, 2018 at 02:29

  Skrämma, nä förklara att man inte slänger mat sa jag. Att många andra barn i världen inte har det så bra som han, aldrig för tidigt att påpeka det…men du kanske inte fattat det själv, din fjant?

 • Eva
  31 maj, 2018 at 07:01

  Jag tänker att ser mina barn att jag alltid äter upp allt på tallriken och gör matlådor osv så tar de med sig det genom livet. Och om tio år kommer man klaga på att de äter en ur huset.

 • Eve
  31 maj, 2018 at 20:19

  Man ska inte äta om man inte är hungrig. Punkt.

 • Eve
  31 maj, 2018 at 20:20

  Man ska absolut inte äta om man inte är hungrig. Punkt.

 • MajaSkellHell
  31 maj, 2018 at 21:24

  lätt ett av de roligaste inläggen du skrivit =))

 • FT
  3 juni, 2018 at 20:33

  Så OTROLIGT ouppfostrad unge! Skulle bli totalt vansinnig och jag gjort frukost åt mitt barn och den tror att den har rätt att bara kasta det i en papperskorg!? Vidrigt beteende.