Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej här kommer lite update från mig och @philiplailani. Den första bilden visar hur jag såg ut för ett år sen. Den bredvid hur jag ser ut idag. På andra bilden är jag för 16 veckor sen. Tredje bilden är scanningen för 16 veckor sen och idag. Lite siffror: Viktnedgång: 56 kg -> 53,7 kgFettprocent: 25% -> 22,7%Midja: 88 cm -> 79 cmSlutsats: Det är väldigt svårt att gå ner i vikt och minska fettprocent när kroppen kämpar emot och inte vill lämna sin trivselvikt. Är man en person som blir provocerad av sånt som är svårt så är det en fantastisk utmaning och skitkul att kämpa sig fram. Är man lat, bekväm eller helt enkelt trivs på sin ”lagomvikt” så ska man skita i den här utmaningen. Ja men kom igen jag har gått ner 2,3 kilo på fyra månader och ni vet ju alla hur jag kämpar. Jag har kommit ner fint i fettprocent och jag har byggt väldigt fina muskler så jag är svinnöjd missförstå mig rätt. Börjar bara fatta vilket jävla pannben mina träningskompisar @deltagym har. Det är inte lätt att vara deffad. Satsar nog på rutor till hösten Vill ni scanna er eller få hjälp med träning och kost? Ja men hör av er till @atennmark eller @philiplailani då såklart!

You Might Also Like

 • Reductil4you
  29 maj, 2018 at 22:38

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Ullis
  29 maj, 2018 at 23:14

  Den första bildens ju helt normal, barn ute ur magen, glad att du ser ut som du gör, annarsvore nåt lite fel. Att du kämpat dig tillbaka är ju jättebra för hälsan…men självdisciplin , schysst mat, motion så händer det saker ..jättebra!.. borde fler göra.. hur svårt kan det vara?!!!

 • Ullisp
  29 maj, 2018 at 23:14

  Den första bildens ju helt normal, barn ute ur magen, glad att du ser ut som du gör, annarsvore nåt lite fel. Att du kämpat dig tillbaka är ju jättebra för hälsan…men självdisciplin , schysst mat, motion så händer det saker ..jättebra!.. borde fler göra.. hur svårt kan det vara?!!!

 • Annika
  30 maj, 2018 at 09:46

  Min kropp vägrar att släppa ifrån sig fettprocenten!
  Jag har lite sämre förbränning, men fått ner den lite efter envist kämpande.
  Du ser finfin ut!

 • Åse
  30 maj, 2018 at 13:04

  Bra jobbat ! Men oj, vad sned i ryggen du är?

 • Ewa
  31 maj, 2018 at 12:32

  Midja 79 cm? Jag med min 53 cm skulle vara helt förtvivlad