Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vill tipsa er om nåt väldigt gott som jag gjorde till middag igår. Stekt portobellosvamp i kallpressad kokosolja @cleaneating.se , pumpafrön och citron. Väldigt gott! Till det åt vi vegetariska hamburgare. Jag känner hur jag närmar mig ett helvegetarsik liv mer och mer. Fast fisken blir svår att utesluta för fisk är ju det godaste som finns… nästa sommar kanske! #cleaneating

You Might Also Like

 • Hjärtat i halsgropen
  29 maj, 2018 at 12:06

  Faen också. Jag vill inte skriva den här kommentaren, men jag måste.
  Du och Bingo är helt fantastiska med era barn, ni låter dem växa, pröva, osv osv.
  Men du brukar alltid kolla och ha koll.
  En 5-åring SKALL inte cykla i trafik. Så länge allt är normalt klarar han det kanon, skulle något oförutsett hända, och det gör det i trafiken, så klarar han INTE situationen. 10-12 bast för trafikerade vägar, då har de inte längre tunnelseende, och kan förstå i förväg, dra slutsatser, ja – du förstår.
  Kunde inte låta bli att skriva när jag ser filmen där gölle-Rambo cyklar precis där min mycket vuxna kompis blev prejad av en bil och väldigt nära ihjälkörd.
  Puss på er – ni är ett sådant enormt föredöme som föräldrar. Att cykla på gatan och åka cabb utan bilbälte får mitt hjärta att slå dubbla slag, NI har koll, men alla idioter där ute…
  Tänkte skriva PM, men fattar inte hur man gör…

 • Reductil4you
  29 maj, 2018 at 22:39

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]