Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vad tror ni, man är nog en ganska het trebarnsmorsa i sina bästa år ändå? Fast helt seriöst. Om jag ska vara lite allvarlig för en sekund. Jag känner en liten rädsla över att mitt liv är för perfekt. Man brukar ju säga att allt inte kan vara 100 procent perfekt på alla plan men vad händer då undrar jag? Kommer något att braka då eller? Jag vet att jag byggt upp allt själv och att jag ska klappa mig själv på axeln och allt det där men på allvar. Jag har haft så otroligt mycket tur i mitt liv och jag är så väldigt tacksam för mitt liv. Och det kommer inte braka men fan jag önskar att jag kunde skaka av mig den där jävla tanken. Som slår mig på käften minst varje dag. Snart sker nåt skit. Det kan inte vara så här bra. Ingen har det så här bra.

You Might Also Like

 • G-T
  26 maj, 2018 at 17:00

  Du har väl haft motgångar du med… det har inte direkt funkat på det personliga planet. Jag skulle önska för din skull att du träffade något som orkade hålla ditt tempo och bli lycklig med. även om jag tror du är lycklig i dig själv.Jag tror det är en 40-årsmognad som slagit till – du är alltför medveten om att saker och ting kan förändras fort. Vilket är bra i sig.Men skit i det.Grattis du har bara blivit vuxen hahaha..Fortsätt lev här och nu.Det som kommer det kommer – och om sjukdom kommer,det kan du inte göra något åt. då får man ta det då,liksom…. Vi skulle alla våga leva lite mera här och nu och inte tänka så mycket på framtiden.Göra det där som man drömt om – för morgondagen kanske inte kommer med den möjligheten. Du kan iallafall säga att du gjort saker då , eller hur?
  Inte väntat på att se om de händer av sig självt…
  Du har tagit ansvar och brutit upp för det, t o m.
  Så du om någon har nog gjort vad du rimligen kan göra ,så glöm de där tankarna och njut varje minut!För som du säger – du har själv skapat det.
  Och du har kommit till insikt nu om att inget varar för evigt.

 • M
  26 maj, 2018 at 19:20

  Men hur du ser ut… maskerad på gång?

 • Reductil4you
  26 maj, 2018 at 20:41

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Dina
  27 maj, 2018 at 08:12

  Såg dej med vagnen häromdagen och jisses vad KORT du är, max 150 cm

 • Eva
  29 maj, 2018 at 09:30

  Om något dåligt skulle hända så har du stödet från din familj. Du behöver inte oroa dig.

 • Ewa
  29 maj, 2018 at 12:23

  Så sant, karma kan slå till när som helst, särskilt om man har varit bitchig. Kanske mot personer med olika kroppsformer?