Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag blir ju överlycklig när ”min” ICA nu säljer mina sallader. Tack @icaesplanadstockholm. Hoppas att ni köper dem så att de kan fortsätta att finnas där! Men om jag håller tummarna tillräckligt hårt så kommer ni ju att göra det såklart! På tisdag kommer nästa leverans så på måndag lägger jag ut en lista på alla nya försäljningsställen. Jag är så glad och tacksam över att ni gillar det jag gillar. Tack igen! @icasverige

You Might Also Like

 • Sassa
  25 maj, 2018 at 12:30

  Finns de överallt ???

  En massa hat efter hat ? Vad är det för fel på mänskligheten . ?. https://nouw.com/sassabassa/hat-och-hat-och-mera-hat-och-pahopp-33885180

 • G-T
  25 maj, 2018 at 13:58

  Sassa:Googla på högsensitiv och lär känna dig själv så förstår du bättre varför du reagerar som du gör.Men att skriva på andras blogg hjälper inte.Du måste tuffa upp dig ordentligt om du ska orka med blogglivet. Tänker inte skriva mer nu av respekt för Katrin..

 • Nathalie
  25 maj, 2018 at 17:53

  Så roligt att det går bra!! <3 Och Sassa… SNÄLLA…

 • Reductil4you
  25 maj, 2018 at 23:29

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]