Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken dag! Det är väldigt nervöst att lansera en ny produkt som är i en helt annan bransch än den man är van vid, känner mig som en rookie. Många har hört av sig jag kan inte svara alla tiden räcker inte till. Salladerna är slut typ överallt. Det fylls på på fredag. Kan inte göra något åt det tyvärr. Skönt att jag prioriterade rätt och hann med träningen @philiplailani @deltagym för annars pallar jag inte mitt tempo. Träningen ger mig energin. Och Philip, min hobbypsykolog. Det är så kul att prata med en riktig kille om saker killar är så enkla. Inga krusiduller inga onödiga analyseringar. Lite garv lite hån lite klara besked. Gillar det. Imorgon är jag mammaledig med Falke hela dagen, kommer som ett brev på posten. Ska bara lägga beställningar, podda med Bingo och förbereda lönerna. Och gästa hos Förebildspodden. Aja, typ ledig dag. Vara ledig och sova och vila kan man göra i graven eller hur är det folk säger? Nåt sånt. Godnatt min brännande feja behöver sömn nu @drkclinics @dikeaottobre #bästabehandlingen

You Might Also Like

 • Sassa
  23 maj, 2018 at 11:51

  Detta är sanningen om hur viss storbloggare fuskat ?❗️ https://nouw.com/sassabassa/kopa-statistik-till-bloggen-33870162

  Grym du är ❤️❤️❤️❤️???

 • G-T
  23 maj, 2018 at 17:33

  Vaddårå – du köper ju följare genom att spamma Katrin?
  Vari ser du skillnaden?
  Jag ser nämligen inte skillnaden alls..